Apple Shoppingevenement: ‘Geen kortingen, maar Apple Store gift cards’
Roel van Hout

Ondanks dat Apple nog niet heeft onthuld wat de plannen voor het Apple Shoppingevenement van morgen zijn, melden anonieme bronnen dat er waarschijnlijk geen kortingen zullen worden gegeven.

In plaats daarvan zou Apple van plan zijn het Apple Shoppingevenement, dat ter ere van Black Friday wordt georganiseerd, luister bij te zetten door bij aankoop van een Apple-product Apple Store gift cards uit te delen.

Dat zeggen bronnen tegen 9to5Mac. Naar verluidt worden de gift cards verstrekt bij aankoop van een Mac, iOS-apparaat en accessoire, eventueel van andere fabrikanten. Uiteraard loopt de hoogte van het bedrag uiteen: bij Mac zul je meer tegoed krijgen dan bij een accessoire.

Apple Shoppingevenement zou Back to School-aanpak overnemen

Daarmee lijkt het Apple Shoppingevenement erg op de aanpak die Apple ieder jaar hanteert tijdens de Back to School-acties. In die tijd krijgen klanten die producten ten behoeve van hun studie kopen, iTunes-cadeaukaarten.

Desalniettemin is het goed mogelijk dat er nog steeds bepaalde kortingen zullen worden gegeven. Ook kan het zijn dat de kortingsbonnen enkel in de VS zullen worden verstrekt. Aangezien Apple nog niks heeft losgelaten over de inkleding van morgen, is nog niet met zekerheid te zeggen wat er morgen gaat gebeuren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.