Apple roept iPhone 4 niet terug
Redactie

De Amerikaanse krant The Wall Street Journal laat weten dat een persoon die op de hoogte is van de materie, meent dat Apple de iPhone 4 toestellen met de ontvangstproblemen niet zal terugroepen.

Het artikel vermeldt ook dat in plaats van de normaal voorziene 14 weken om het toestel te testen, men veel minder tijd had dan anders. De persconferentie van Apple die vandaag zal gehouden worden draait dus niet om de terugroeping van de iPhone 4’s. Enkele alternatieven zouden kunnen zijn dat men gratis bumpers levert om het antenneprobleem op te lossen of dat er aldus nog een software update verschijnt die mogelijk het probleem van een heel andere kant bekijkt en oplost.

Bron:wsj.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Sjuul

  Hoezo typisch,
  dit gebeurt toch altijd:O dit is echt weer apple-_-

 • Bjorn

  En toch wil iedereen een iphone 4… Heel apart.

 • Claudia

  Misschien ben je nog beter af met een 3GS. Wilde de 4 erg graag hebben maar ga er nu sterk aan twijfelen. Het blijft in eerste instantie toch een i PHONE en tja, ontvangst is van groot belang. Moet je zo’n mooie gadget in een hoesje stoppen omdat je anders geen ontvangst hebt. Vreemd. Apple heeft de plank wel een beetje mis geslagen.

 • Ridicuul

  Dit is een gerucht, een speculatie… Niemand weet nog wat Apple écht gaat vertellen in de persconferentie van vanavond. (19:00 uur)

  De antenne engineers van Apple wisten al een jaar geleden dat er problemen zouden komen met de iPhone 4, wat betreft de antenne.
  Omdat CEO Steve Jobs “het design” van de iPhone 4 zo mooi vondt,
  is de iPhone 4 toch op de markt gebracht….

  Als Apple vanavond gaat vertellen dat ze een coating op de metalen band van de iPhone 4 gaan aanbrengen of dat ze zeggen dat Apple de nieuwe iPhone 4 gaat leveren met een gratis bumper, dan koop ik een Samsung Galaxy !!!

  Alleen als Apple de iPhone 4 terugroept en het hardware probleem aanpakt, ben ik van plan de nieuwe iPhone 4 (of 5) in overweging te nemen.

  Steve Jobs moet weer even met beide benen op deze planeet worden teruggezet hoor, want hij lijkt de laatste tijd erg te zijn gaan zweven…

 • Daan

  ‘Minder tijd om de telefoon te testen’
  Wat een slap excuus zeg, als je de zogenaamd beste smartphone op de markt brengt zorg je er iig voor dat deze ontvangst heeft en moet je niet achteraf in een keer over een deadline gaan zeiken