Deze 15 Apple-producten komen nog tussen nu en begin 2024

27 juni 2023, 10:43
2 min leestijd
Deze 15 Apple-producten komen nog tussen nu en begin 2024

Apple is van plan om tussen nu en begin 2024 nog 15 (vijftien!) nieuwe producten te lanceren. Welke dat zijn laten we je hier zien!

Lees verder na de advertentie.

Vijftien Apple-producten die tussen nu en begin 2024 komen

Doorgaans betrouwbare Mark Gurman heeft in zijn nieuwsbrief laten zien welke Apple-producten volgens hem nog gaan komen tussen nu en begin 2024. Het is een flinke lijst, dus er staan je een paar toffe maanden te wachten.

Apple Watch Series 8

Apple Watch

De eerste Apple-producten van deze flinke lijst die tussen nu en begin 2024 verschijnen hebben te maken met de Apple Watch. Gurman zegt dat Apple van plan is om twee versies van de Apple Watch Series 9 uit te brengen. Waarschijnlijk is dit een normale en een cellular versie. Daarnaast komt er volgens hem een nieuwe Apple Watch Ultra aan.

iPhone 15

Niet zo verwonderlijk, maar ook dit jaar komt er een nieuwe iPhone. Deze line-up zal waarschijnlijk uit een iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en een iPhone 15 Pro Max bestaan. Of er nog een iPhone 15 Ultra gaat komen, zegt Gurman niets.

iPhone 15

MacBook

Daarnaast zegt Gurman dat er nieuwe versies van de MacBook gaan komen. Dit zou dan een nieuwe 14 inch en 16 inch MacBook Pro moeten zijn, beide met een M3-chip. Verder komen er twee nieuwe MacBook Air-modellen. Daarnaast zou voor 2024 een nieuwe iMac een van de volgende Apple-producten moeten zijn. Apple legt volgens geruchten de eerste hand aan een iMac met een scherm dat groter is dan 30 inch.

iPad

Ook bij de iPads komen er volgens Gurman nieuwe producten aan tussen nu en begin 2024. Volgens hem gaat er een bijgewerkte versie van de iPad Air komen. Daarnaast komen er twee nieuwe iPad Pro’s aan met OLED-schermen.

Meer Apple-producten in ontwikkeling voor 2024 en verder

Hij sluit af met een aantal producten waarmee net begonnen is aan de ontwikkeling. Zo komt er een derde generatie AirPods Pro en een verbeterde Apple TV. Ook zou Apple bezig zijn met verschillende producten voor je woning, zoals een soort hub-display. Op de Apple Vision Pro moet je volgens Gurman nog even wachten, die komt niet voor 2025.

Bron afbeelding: ilSoftware
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu