2023 wordt een saai jaar: deze Apple-producten krijgen geen grote update

Piet-Jan Lentjes
9 januari 2023, 11:44
2 min leestijd
2023 wordt een saai jaar: deze Apple-producten krijgen geen grote update

Dit jaar lijkt niet zo’n heel spannend jaar te worden. Apple gaat in 2023 voor verschillende producten geen grote updates uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Geen grote updates voor deze Apple-producten in 2023

Naast de iPhone 15 wordt de grootste aankondiging van dit jaar de AR/VR-headset van Apple. Jammer genoeg lijkt het erop dat Apple daardoor minder tijd steekt in de ontwikkeling (en updates) van andere producten.

iPad 2022

iPad in 2023

Volgens Gurman gaat Apple dit jaar geen grote updates uitbrengen voor onder andere de iPad. Pas in 2024 gaat daar verandering in komen met de komst van de 11-inch en 13-inch iPad Pro’s met oled-scherm.

Misschien dat Apple dit jaar nog wel een nieuwe versie van de reguliere iPad, iPad mini of de iPad Air gaat uitbrengen. Maar die gaat Apple hooguit van een kleine update voorzien.

AirPods Max updaten

Update voor AirPods Max: niet dit jaar

Ook bij de AirPods heeft Gurman geen grote verwachten voor dit jaar. Dit betekent dat je dit jaar weer geen nieuwe versie van de AirPods Max hoeft te verwachten. Dat neemt niet weg dat de AirPods Max van de huidige line-up al het langst op een nieuwe versie wachten.

Kleine update voor Apple Watch (Ultra)

De Apple Watch krijgt vrijwel elk jaar een update en is ook een van de nieuwe producten die Apple in 2023 gaat uitbrengen. Toch denkt Gurman dat ook dit geen echte grote update gaat worden.

Apple bracht in september 2022 de Apple Watch Ultra uit. Gurman denkt dat Apple een nieuwe versie met een kleine update gaat uitbrengen. Daarnaast kun je uiteraard ook de nieuwe Apple Watch Series 9 verwachten.

Lees meer: Apple Watch Series 9 geruchten – dit zijn onze verwachtingen

Apple Watch Ultra 2023

Darnaast heeft Gurman nog een product genoemd waar Apple in 2023 géén update voor gaat uitbrengen. Volgens de Apple-kenner heeft Apple in 2023 geen plannen voor een nieuwe Apple TV.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu