De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Poll: Naar welk Apple-product kijk jij het meest uit in 2019?

Lars Paijmans
4 januari 2019, 15:01
1 min leestijd
Poll: Naar welk Apple-product kijk jij het meest uit in 2019?

De nieuwe iPhone, de volgende iPad of toch die modulaire Mac Pro? Stem in dit artikel en laat weten naar welk nieuw Apple-product in 2019 je het meest uitkijkt!

Naar welk Apple-product kijk jij uit in 2019?

Nu het nieuwe jaar is begonnen, kunnen we alvast voorzichtig uit gaan kijken naar alle nieuwe producten die Apple voor ons in petto heeft. Gisteren publiceerden we een uitgebreid overzicht met de vijftien nieuwe producten die we dit jaar verwachten van het bedrijf uit Cupertino. Deze lijst is vooralsnog uiteraard vooral gebaseerd op geruchten en de voorgaande jaren van Apple.

Van drie nieuwe iPhones, drie nieuwe iPads tot een nieuwe Apple Watch en een aantal fonkelnieuwe Macs: het belooft weer een druk jaar te worden met nieuwe releases. Als Apple een soortgelijk schema als vorig jaar aanhoudt, kunnen we de eerste producten al in maart verwachten. Waarschijnlijk is de iPad 2019 als eerste aan de beurt, net zoals de iPad 2018 dat vorig jaar was.

Zie je bovenstaande poll niet? Laat dan je stem achter via deze link.

We zijn dan ook erg benieuwd naar welk apparaat jij het meest uitkijkt. Laat daarom je stem achter in bovenstaande poll door op het product te stemmen waar jij dit jaar niet op kunt wachten.

Ook nieuwe software op komst

Naast alle producten heeft Apple dit jaar ook op softwaregebied weer grote plannen. Zo kunnen we op WWDC wederom een serie aan grote updates verwachten, in de vorm van iOS 13 en de nieuwe versies van macOS, watchOS en tvOS. Neem voor onze andere voorspellingen voor dit jaar op het gebied van Apple ook eens een kijkje in ons achtergrondverhaal met een uitgebreide vooruitblik op 2019.

Lees ook: Vooruitblik: 6 voorspellingen voor Apple in 2019

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen