Vodafone Runners: iPhone 13 nu tijdelijk voor €696!

Apple-bestelling bij Store ophalen nu ook in Nederland

Rutger Otto
1 december 2015, 15:23
2 min leestijd
Apple-bestelling bij Store ophalen nu ook in Nederland

Apple heeft de dienst Personal Pickup beschikbaar gemaakt in zes nieuwe landen. Daaronder vallen Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden en Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Personal Pickup in de Apple Store

Met Personal Pickup kun je online een bestelling plaatsen bij Apple, om hem vervolgens in de winkel te gaan ophalen. Zo reken je online alvast af en hoef je daarna niet meer in de winkel te wachten tot je geholpen wordt. Via Personal Pickup kun je langs de rij om je pakketje op te halen.

Personal Pickup van Apple werkt als volgt. Je gaat gewoon naar de Apple Store online of via de app. Als je een product hebt gevonden, ga je door naar afrekenen. Aan het eind van de bestelling kun je aangeven dat je hem in de winkel wil ophalen. Geef je postcode op en de website zoekt de dichtstbijzijnde Apple Store voor je op. Je kan echter ook nog kiezen voor een andere Store, als dat beter uitkomt.

De bestelling is vaak binnen een uur al af te halen. Daarvoor krijgen klanten een bevestiging via sms of e-mail. Je kunt zelf gaan om het product op te halen of iemand anders sturen, wel is een geldig identificatiebewijs nodig om in de winkel aan een Apple-medewerker te tonen.

personal pickup

Eerder al in het buitenland

Personal Pickup is de Verenigde Staten niets nieuws. Daar werkt Apple al met het systeem sinds 2011. Aanvankelijk was het alleen te gebruiken via de website, later kreeg ook de officiële App Store-app hiervoor ondersteuning. In november rolde Apple de service ook al naar een paar landen uit, waaronder Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Personal Pickup is natuurlijk niet de enige manier waarop je kunt bestellen. Laat je een product liever thuisbezorgen, dan kan dat ook gewoon. Het is maar net wat je gemakkelijker vindt.

Lees meer over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen