De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

‘Apple Pencil 3 krijgt magnetische punten met speciale vormen’

Piet-Jan Lentjes
3 oktober 2023, 16:36
2 min leestijd
‘Apple Pencil 3 krijgt magnetische punten met speciale vormen’

De Apple Pencil 2 is alweer vijf jaar oud en stiekem is het de hoogste tijd voor een opvolger! Volgens geruchten gaat er bij de volgende Pencil flink wat veranderen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Pencil 3: magnetische punten met speciale vormen

De Apple Pencil 2 was een prima upgrade van de eerste generatie Pencil. De tweede Pencil heeft een nieuw design dat fijner vast te houden is en je kunt hem een stuk makkelijker opladen door de pen op de iPad te klikken.

Inmiddels komen er steeds meer geruchten over een mogelijke opvolger van de Pencil. Twittergebruiker @MajinBuOfficial liet onlangs weten dat de Apple Pencil 3 straks magnetische punten met speciale vormen gaat krijgen.

Vervangende Pencil-punten

Het is nu al mogelijk om de punten van de Apple Pencil 1 en Apple Pencil 2 te vervangen. De punten zijn vrij eenvoudig los te schroeven en naar wens om te wisselen.

Apple pencil

Volgens de geruchten klikken de Apple Pencil 3-punten straks magnetisch vast aan de pen. Dit zorgt ervoor dat je ze makkelijker kunt wisselen. Het is alleen niet bekend hoe Apple ervoor gaat zorgen dat je ze niet kwijt raakt.

Verder gaat er volgens deze geruchten nog meer veranderen bij de volgende Apple Pencil. De punten van de Apple Pencil 3 komen namelijk in verschillende vormen. Zo heb je straks een speciale punt voor bijvoorbeeld je lijnwerk en een die wat meer geschikt is om te schilderen.

Neem deze geruchten wel met een korreltje zout. We willen ook heel graag een nieuwe Apple Pencil, maar de geruchten over een mogelijke opvolger zijn op dit moment nogal summier.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Meld je dan aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu