Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Video: zo werkt Apple Pay bij McDonald’s

Wouter Nijsen
21 oktober 2014, 10:25
1 min leestijd
Video: zo werkt Apple Pay bij McDonald’s

Gisteravond werd iOS 8.1 officieel uitgebracht en konden gebruikers in de VS voor het eerst mobiel betalen met Apple Pay. Op YouTube is een filmpje verschenen dat een indruk geeft hoe dit werkt bij McDonald’s.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Apple Pay video

Niet iedereen zal iOS 8.1 al gedownload en geïnstalleerd hebben, maar Amerikaanse iPhone 6-gebruikers hebben een goede reden om dat wel te doen. De nieuwe iOS-versie maakt het namelijk mogelijk om betalingen te verrichten met Apple Pay. YouTuber John Ross nam de proef op de som en bezocht een McDonald’s om het betaalplatform te testen.

Zoals je in de Apple Pay video hieronder ziet, is het betaalplatform simpel in gebruik. Het opnoemen van je bestelling duurt in principe langer dan het daadwerkelijke betalingsproces. Helaas moeten wij nog zeker tot begin volgend jaar wachten voordat we met Apple Pay aan de slag kunnen.

Meer over Apple Pay

Apple Pay werd vorige maand aangekondigd en moet betalen met je mobiel naar een hoger plan tillen. Het betaalplatform werkt nauw samen met TouchID en de Secure Element-chip in de iPhone, waardoor alle betalingsinformatie goed wordt beveiligd. Afgelopen donderdag werkt ook bekendgemaakt dat de iPad Air 2 en iPad mini 3 een nfc-chip krijgen, zodat je met de tablets ook mobiel kunt betalen.

Lees meer over Apple Pay

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu