Poll: heb jij al betaald met Apple Pay?

Apple Pay is nu precies een week beschikbaar in Nederland en de eerste betalingen zijn gedaan. Heb jij al betaald met je iPhone, Apple Watch of Mac? Laat het weten in onze poll!

Stem in de Apple Pay-poll

Klanten van ING met een Apple-apparaat konden hun geluk afgelopen week waarschijnlijk niet op. Na jaren wachten zijn zij de eersten die in Nederland Apple Pay kunnen gebruiken. Overal waar je contactloos kunt betalen, houd je dan simpelweg je iPhone of Apple Watch boven de betaalautomaat. Maar ook in webshops en een groeiend aantal apps betaal je zo gemakkelijk en snel via je Apple-apparaat.

Zie je de poll niet? Geen probleem, dan kun je jouw mening achterlaten via deze link.

Voor Apple-gebruikers die niet bij ING zijn aangesloten, is het helaas nog afwachten. Uit een eerdere rondvraag van iPhoned bleek al dat andere grote banken zoals ABN Amro en Rabobank nog geen concrete plannen hebben om ook te starten met Apple Pay. Maar wellicht ben je in zo’n geval zelfs bereid om over te stappen naar ING, om toch al meteen Apple Pay te gebruiken.

Meer over Apple Pay

Als je wel bij ING zit, maar de betaaldienst nog niet hebt gebruikt, kun je Apple Pay gemakkelijk instellen. Als je juist niets anders meer doet, kun je altijd je Apple Pay-betaalgeschiedenis bekijken zodat je altijd terugziet wat je hebt gekocht. Bekijk ook onze uitlegvideo over Apple Pay hieronder en abonneer je op ons kanaal voor meer van zulke video’s.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.