De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

‘Apple Pay komt nog voor het einde van 2015 naar Europa’

Wouter Nijsen
25 februari 2015, 18:24
2 min leestijd
‘Apple Pay komt nog voor het einde van 2015 naar Europa’

Apple Pay wordt voor het einde van dit jaar beschikbaar gemaakt in Europa, zo meldt iGen.fr. Apple-ceo Tim Cook zou dit tegen een Apple Store-medewerker in Berlijn hebben gezegd.

Lees verder na de advertentie.

Apple Pay in Europa

Tijdens een bezoek aan Berlijn zou Tim Cook aan een Apple Store-medewerker hebben verteld dat Apple Pay in Europa voor eind dit jaar op de planning staat. Daarmee komt er eindelijk duidelijkheid over de release van Apple Pay in Europese landen. De mobiele betaaldienst van Apple is momenteel alleen in de Verenigde Staten te gebruiken.

Het was voorheen onzeker wanneer de mobiele betaaldienst van Apple precies in Europa zou worden uitgebracht, maar daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn. Het blijft echter onduidelijk wanneer we in Nederland en België met Apple Pay aan de slag kunnen. Tim Cook zou het over Europa in het algemeen hebben, maar geen specifieke landen hebben genoemd.

’De Apple Watch is waterbestendig’

Aan diezelfde medewerker vertelde Tim Cook ook dat de Apple Watch waterbestendig is. Hierdoor is het volgens de bestuursvoorzitter van Apple geen probleem als je de smartwatch ook tijdens het douchen draagt. Apple heeft zich echter nooit officieel uitgelaten over de eventuele waterbestendigheid van de Apple Watch. Het is daarom nog maar de vraag in hoeverre we dit gerucht moeten geloven.

Apple Watch-evenement

Een ander leuk detail: Tim Cook zou ook hebben aangegeven dat hij de Apple Watch elke dag aan de oplader legt. Dit ligt in lijn met eerdere berichten, aangezien die aangeven dat de accu van de wearable slechts één dag meegaat. Sinds de aankondiging van de Watch wordt er al druk gespeculeerd over de accuduur van het apparaat, omdat Apple zich hier nog niet duidelijk over heeft uitgelaten.

Lees meer over Apple Pay

Via: 9to5Mac
Bron: iGen.fr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu