De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

‘Apple plant uitbreiding van Apple Pay naar Europa’

Redactie
18 december 2014, 15:11
1 min leestijd
‘Apple plant uitbreiding van Apple Pay naar Europa’

Apple heeft een nieuwe vacature online geplaatst die erop wijst dat Apple Pay naar Europa en andere gebieden komt. Er wordt een Apple Pay-team gevormd in Londen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Pay Europa uitbreiding

De vacature werd opgemerkt door iClarified. Dat Apple met het betaalplatform Apple Pay de grenzen van de Verenigde Staten over wil, mag geen verrassing heten, maar de vacature wijst er eindelijk op dat het bedrijf er écht mee bezig is.

De vacature spreekt van een stage-functie voor iemand die een nieuw team in Londen moet versterken om Apple Pay uit te rollen. Dit is de baanomschrijving:

“Apple Pay is een nieuwe en spannende ontwikkeling binnen Apple dat uitbreiding zoekt naar Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika. Apple Pay zal de manier waarop consumenten betalen veranderen, dankzij technologie die contactloos betalen op een veilige manier introduceert via de iPhone 6 of Apple Watch. Het nieuwe, Londense Apple Pay team heeft als taak om het platform verder te verspreiden door met interne en externe partners samen te werken. Wij zoeken een enthousiaste en energieke stagiair om te helpen bij zakelijke ontwikkelingen en het bespreken van contracten.”

simpel apple pay

Nog geen datum

Het is goed om te weten dat Apple bezig is met de uitrol van Apple Pay in andere landen, maar wanneer we in Nederland kunnen gaan betalen met onze iPhone 6, is nog niet bekend. De banken in Nederland zijn er in elk geval al helemaal klaar voor en zien integratie van Apple Pay wel zitten. Mensen die al een Amerikaanse creditcard in hun bezit hebben, kunnen zelfs al van Apple Pay gebruikmaken in Nederland. Lees hier hoe dat werkt.

Lees meer over Apple Pay

Bron: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu