Apple Park open voor publiek: dit kun je doen als je langsgaat

Erwin Vogelaar
18 november 2017, 13:41
2 min leestijd
Apple Park open voor publiek: dit kun je doen als je langsgaat

Apple stelt het nieuwe Apple Park open voor publiek. Van plan langs te gaan als je een keer in de buurt bent? Dit kun je er doen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Park open voor publiek

Het bedrijf uit Cupertino opende op 17 november zijn Apple Park voor het publiek. Dit betekent natuurlijk niet dat iedereen vrij door de campus mag lopen om te zien waar het bedrijf mee bezig is. Wel word je welkom geheten in het bezoekerscentrum waar verschillende dingen te doen zijn.

Het bezoekerscentrum is allereerst gebouwd met een stijl die aansluit bij de rest van de campus. Denk aan dezelfde soort trappen, muren en dergelijke. Hierdoor moet je het gevoel krijgen echt aanwezig te zijn op Apple Park alhoewel het om een apart gebouw gaat.

apple park open

Onderdeel van het bezoekerscentrum is een 3d-model van de volledige ronde campus. Met een iPad in de handen breng je dit model tot leven via augmented reality. Zo zie je op het scherm bijvoorbeeld alle bomen en andere details van de campus die in het model niet zijn opgenomen.

Kopen en proberen

Het is ook mogelijk om naar het dakterras te gaan. Daar kun je even zitten en genieten van het uitzicht. Het hoofdgebouw is vanaf dit terras te zien. Op de eerste verdieping is vervolgens een kopje koffie te krijgen en kun je binnen en buiten zitten. Uiteraard probeert Apple je hier ook wat Apple-merchandise te verkopen. Denk aan een tasje of een pet.

apple park open

Het laatste dat je kunt doen is alle producten van Apple testen. De nieuwste iPhones, iPads en MacBooks staan klaar om aangeraakt te worden.

Om een bezoekje te maken moet je wel helemaal naar Cupertino in Californië reizen. Hoewel het overdreven lijkt om speciaal voor Apple Park het vliegtuig te pakken, is het natuurlijk wel te combineren met een vakantie. In de buurt van Cupertino moet je het voornamelijk van de natuur hebben. Kijk je wat breder, dan is in Californië onder andere Disneyland Park, Universal Studios Hollywood en Yosemite National Park te bezoeken.

Lees ook: 6 bijzonderheden van de nieuwe Apple Park-campus

Categorie: Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen