Zo breng je een digitaal bezoekje aan het Apple Park via Apple Maps

Lars Paijmans
16 maart 2017, 17:01
2 min leestijd
Zo breng je een digitaal bezoekje aan het Apple Park via Apple Maps

Het eerste nieuwe Apple-product van 2017 is het Apple Park, en via Apple Maps kun jij er vandaag een virtueel bezoekje aan brengen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Park Apple Maps

In de aanloop naar het nieuwe Apple-kantoor hebben talloze hobbyisten dronevideo’s gemaakt. Dit is echter voor het eerst dat Apple officieel afbeeldingen toevoegt aan Apple Maps. Tot vandaag kreeg je geen resultaten als je naar Apple Park zocht in de kaartendienst.

Apple Park Apple Maps

De satellietfoto’s laten het kantoor in aanbouw zien en zijn in 3D te bezichtigen. Er ontbreekt nogal wat, wat aangeeft dat de foto’s al een tijdje terug gemaakt zijn. Wel is er al een locatie toegevoegd voor het Steve Jobs Theater, het grote auditorium dat in de achtertuin van het hoofdkantoor over de hele campus uitkijkt.

Dit maakt van de Kaarten-app op je iPhone, iPad en Mac ineens een leuke manier om het nieuwe hoofdkantoor van dichtbij te bekijken. Een 3D rondleiding door het Apple Park (in aanbouw) start je door simpelweg de naam in te vullen in de zoekbalk. Nu je het Apple Park Apple Maps kunt bekijken, is het wel een leuke manier om te zien hoe groot het nieuwe stuk land is en hoe enorm het cirkelvormige hoofdkantoor wordt.

Het Apple Park is al jaren in de maak en richt zich op energiezuinigheid. Daarnaast moet het ontwerp werknemers vooral niet in de weg zitten. Zo zijn er geen drempels om overheen te stappen, omdat dit de gedachtegang zou verstoren. In het onderstaande artikel lees je meer over de eisen die Apple had voor de bouwvakkers.

Lees ook: Apple Park: deze 5 bizarre eisen stelt Apple aan het nieuwe kantoor

Niet op tijd voor een event

Vanochtend dook er ook een nieuwe dronevideo op die zich in het bijzonder op het Steve Jobs-theater richt. Een gerucht eerder deze week beweerde dat Apple daar namelijk begin april de nieuwe 2017 iPads zou onthullen. In de video is echter goed te zien dat het theater en het gebied er omheen nog lang niet klaar is om bezoekers te ontvangen. Daardoor achten we de kans klein dat Apple hier de eerste keynote van het jaar houdt.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen