Apple-oprichter ‘haat’ strijd met Samsung
Redactie

In een interview met financieel persbureau Bloomberg laat Apple-oprichter Steve Wozniak weten dat hij de continue strijd tussen Apple en Samsung haat.

Apple wint

In een recente, grote rechtszaak tussen Apple en Samsung heeft Apple glansrijk gewonnen, en dat is niet de eerste keer dat Apple haar concurrentie onderuit haalt in de rechtszaal.

Ondanks dat de partij van Wozniak dus recent heeft gewonnen zegt hij niet blij te zijn met de uitspraak, laat staan de zaak. Hij twijfelt ten zeerste of de uitspraak het hoger beroep zal overleven.

Slechte concurrentie

Wozniak vindt het niets meer dan jammer dat er zoveel energie en aandacht in zaken over ‘afgeronde hoekjes van iconen’ zit. De topman laat weten het beter te vinden wanneer beide partijen soepeler met patenten zouden werken, zodat beide bedrijven de allerbeste producten kunnen ontwikkelen:

“Ik zou willen dat er een overeenkomst wordt gesloten waarbij patenten uitgewisseld worden, waardoor iedereen de beste apparaten kan maken met alle beschikbare technieken,” Aldus Wozniak.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.