Apple opent App Store voor bedrijfsleven

Redactie
21 juli 2011, 9:34
1 min leestijd
Apple opent App Store voor bedrijfsleven

De App Store biedt een grote variëteit aan applicaties voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers.

Om beter tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de zakelijke gebruikers heeft Apple vanaf vandaag ‘Volume Purchasing for Business’ geopend. Hiermee kunnen ondernemingen applicaties kopen voor meerdere gebruikers via één iTunes account.

Lees verder na de advertentie.

Applicaties aanschaffen in grote aantallen

Het Volume Purchasing for Business (VPB) programma maakt het mogelijk om van twee tot duizenden apps voor medewerkers aan te schaffen vanuit een enkel iTunes account. Het gaat in dit geval om “Business-to-Business” (B2B) applicaties voor zakelijke doeleinden.

Op maat gemaakte applicaties

Bedrijven maken vaak gebruik van maatwerk software, zo is er ook behoefte aan op maat gemaakte iPhone applicaties.

Het VPB programma biedt ook op dit vlak een uitkomst aangezien een applicatie ontwikkelaar op deze wijze de app eenvoudiger kan uitrollen voor de medewekers van een bepaalde organisatie. De App hoeft dan niet gepubliceerd te worden in de ‘normale’ app store.

Start in de Verenigde Staten

Het VPB programma is nu geopend voor ondernemingen in de Verenigde Staten. Waarschijnlijk zal het programma ook vlot geopend worden voor ondernemingen in andere landen. Voor meer informatie over het Volume Purchasing for Business programma van Apple kan je de volgende links raadplegen:

Categorie: Apple
Thema's: App Store, Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen