Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Apple ontwerpt extreem dunne simkaarthouder

Roel van Hout
1 februari 2014, 15:11
1 min leestijd
Apple ontwerpt extreem dunne simkaarthouder

Goede kans dat de iPhone 6 nóg dunner wordt dan de iPhone 5S: een ontwerp voor een extreem dunne simkaarthouder, ontworpen door Apple, is openbaar gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Sinds de eerste iPhone verscheen zijn smartphones een stuk dunner geworden. Dat geldt ook voor de iPhone, die elke twee jaar weer minstens een paar millimeter in dikte afneemt. Het is de vraag hoe dun smartphones kunnen worden zonder dat er aan stevigheid wordt ingeboet, maar waarschijnlijk is het maximaal haalbare nog niet bereikt: het feit dat Apple weer een dunnere simkaarthouder heeft ontworpen hint er in ieder geval naar dat de aankomende iPhone 6 weer dunner gaat zijn.

Dunne simkaarthouder kan ook wijzen op nieuwe onderdelen

Tenzij de dunne simkaarthouder is ontworpen om ruimte te maken voor nieuwe onderdelen, die de iPhone 6 nieuwe functies gaan geven. Nieuwe informatie duidt erop dat iOS 8 en de iPhone 6, in combinatie met de vermeende iWatch, de gebruiker middels een applicatie, genaamd Healthbook, de mogelijkheid zal bieden om zijn of haar gezondheid nauwkeurig te monitoren.

Of dit puur om software gaat, of dat er – buiten natuurlijk de iWatch – nieuwe hardware voor nodig is, is nog geheel onduidelijk, maar in ieder geval zou er, indien Apple de nieuwe dunne simkaarthouder toepast in de iPhone 6, wel ruimte zijn voor nieuwe apparatuur.

Het laatste iPhone 6 nieuws

Categorieën: Geruchten, iOS
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's