Apple ontvangt binnenkort Sharp-schermen voor nieuwe iPhone
Redactie

Apple ontvangt op korte termijn de eerste schermen van Sharp voor het samenstellen van de nieuwe iPhone. Deze informatie is naar buiten gebracht door de topman van Sharp, Takashi Okuda.

Verzending in augustus

De topman van Sharp heeft na afloop van de bekendmaking van de kwartaalcijfers nieuws naar buiten gebracht. De topman liet weten, dat de eerste Sharp schermen voor de nieuwe iPhone al in de maand augustus naar Apple zullen worden verzonden. Okuda van het Japanse Sharp liet alleen maar weten dat de verzending van de nieuwe iPhone schermen in augustus zal plaatsvinden. De topman liet zich niet verleiden om een meer specifieke datum te noemen. De verwachting is nog altijd dat Apple de nieuwe iPhone op 12 september zal presenteren. Als dat inderdaad zo is, zal de kans ook groot zijn, dat de nieuwste smartphone op 21 september al in de winkels zal liggen.

8-pins connector

Overigens houdt de geruchtenstroom over de iPhone 5 onverminderd aan. Dit keer gaat het gerucht dat de nieuwe generatie smartphone van een 8-pins connector wordt voorzien. De 8-pins connector vervangt in dat geval de 19-pins connector. Nog een ander gerucht in de virtuele wandelgangen is, dat de nieuwste iPhone met de iPod nano verbinding kan maken via Bluetooth 4.0. In dat geval krijgt de iPod nano een update voor de ondersteuning van Bluetooth 4.0.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.