De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Apple Store dinsdagochtend offline, mogelijk nieuwe producten op komst

Erwin Vogelaar
21 maart 2017, 8:45
2 min leestijd
Apple Store dinsdagochtend offline, mogelijk nieuwe producten op komst

Op dinsdagochtend zal Apple’s online winkel ruim vijf uur niet bereikbaar zijn vanwege gepland onderhoud. Gaat de Apple Online Store offline voor enkele nieuwe producten?

Lees verder na de advertentie.

Update 21 maart 8:45:

Zoals verwacht is de Apple Store ook in Nederland offline gegaan. Je kunt de komende uren dus geen online aankopen doen via de winkel van Apple. Zodra de Apple Store weer terug online is, lees je het hier.

Apple Online Store offline

Je zult morgenochtend geen aankopen kunnen doen in de Apple Online Store. Van acht uur ‘s ochtends tot half twee ‘s middags vindt er namelijk onderhoud plaats in de online winkel. “De Apple Store zal worden bijgewerkt en zal tijdens die tijd onbeschikbaar zijn”, meldt Apple op zijn Systeemstatus-pagina. De kans is groot dat er tijdens deze periode nieuwe producten aan de Apple Store worden toegevoegd.

apple online store offline

We wisten vorige week al dat Apple deze week nieuwe producten aan zou kondigen. We dachten toen dat het bedrijf een evenement zou houden om onder andere nieuwe iPad’s te introduceren. Dit blijkt toch niet het geval te zijn. Er is namelijk nog steeds geen evenement aangekondigd en morgen worden de nieuwe producten waarschijnlijk al toegevoegd.

Er gaan al een tijdje enkele geruchten over welke producten dit kunnen zijn. Hier zitten grote onthullingen bij, maar ook kleinere updates van bestaande apparaten. De kans is groot dat geüpdatete versies van die producten vanaf morgenmiddag te koop zullen zijn in de App Store, omdat deze geen eigen evenement nodig hebben. Denk hierbij aan een nieuwe rode kleur voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Daarnaast wordt er ook gesproken over een nieuwe iPhone SE met 128GB opslagruimte. Verder is er een mogelijkheid dat er nieuwe bandjes voor de Apple Watch geïntroduceerd worden.

De grotere vernieuwingen, waarvan dus niet zeker is of ze morgen ook in de Apple Store worden geplaatst, zijn de nieuwe iPad’s en een nieuwe iMac. Apple zou drie nieuwe iPad’s willen aankondigen. Dit gaat om nieuwe versies van de 9.7-inch en 12.9-inch iPad Pro, maar ook een nieuwe iPad met een 10.5-inch scherm. Er waren al geruchten deze iPad’s door problemen met de productie wat later geïntroduceerd zouden worden. Wellicht wacht Apple daarom met een evenement tot deze apparaten klaar zijn.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen