Apple onderzoekt het PDF-lek

Redactie
4 augustus 2010, 21:14
1 min leestijd
Apple onderzoekt het PDF-lek

JailbreakMe is de afgelopen dagen het meest besproken iPhone-onderwerp op internet. Je leest veel positieve berichten, maar ook veel negatieve berichten. Het jailbreaken is namelijk erg eenvoudig door de website, maar het lek in Safari, waar de website gebruik van maakt, is erg gevaarlijk. Apple zal deze problemen naar verwachting snel gaan oplossen.

‘We onderzoeken het’

Een woordvoerster van Apple heeft aan Reuters laten weten dat Apple het lek aan het onderzoeken is. Elke iPhone, iPod Touch en iPad is nu namelijk vatbaar voor virussen. Nog nooit eerder waren zoveel toestellen van Apple in gevaar. De ontwikkelaars van Apple zullen er dus alles aan doen om de lek te dichten. Dit gebeurt waarschijnlijk met een iOS update.

Kleine iOS-update?

Apple zal binnenkort waarschijnlijk een update uitbrengen van iOS 4.0. Deze update zal naar alle waarschijnlijkheid iOS 4.0.2 gaan heten. Hierin kunnen ze ook de unlock ‘Ultrasn0w’  onschadelijk maken. Het is dus belangrijk dat je niet gaat updaten naar deze firmware als je je toestel wilt jailbreaken en unlocken.

Spotlights: Apple, PDF, Safari

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday