Officieel: Apple onthult nieuwe iPad Pro en meer op 30 oktober

Lars Paijmans
18 oktober 2018, 18:13
2 min leestijd
Breaking
Officieel: Apple onthult nieuwe iPad Pro en meer op 30 oktober

Het laatste Apple-event van 2018 staat voor de deur. Zojuist is het oktober-event officieel aangekondigd. Op 30 oktober krijgen we onder meer een nieuwe iPad Pro te zien.

Lees verder na de advertentie.

Apple oktober-event officieel aangekondigd

Hoewel Apples vorige keynote nog niet zo lang geleden is, kunnen we ons gaan voorbereiden op de volgende. Via een uitnodiging heeft het bedrijf de pers uitgenodigd voor een keynote. Hiervoor stuurde het bedrijf tientallen verschillende uitnodigingen uit, die er allemaal net iets anders uitzien.

Wel bevatten ze allemaal dezelfde slogan: ‘There’s More In The Making.’ Opvallend genoeg is het evenement niet in het Steve Jobs Theater, maar in het Howard Gilman Opera House in New York.

Gelukkig heb je zoals altijd geen uitnodiging nodig om alle aankondigingen op de voet de volgen. Er wordt een livestream van de presentatie uitgezonden, die je overal ter wereld kunt bekijken. Vanaf 15:00 uur Nederlandse tijd start de keynote, een ander tijdstip dan we van Apple gewend zijn.

Lees ook: Zo volg je de livestream van het oktober-event van Apple

Het is het derde Apple-event van 2018, en hoogstwaarschijnlijk ook de laatste. Begin dit jaar organiseerde Apple in maart een presentatie die zich volledig op de iPad 2018 en educatie richtte, daarna was het in september tijd voor het grootste event van het jaar waar we de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR te zien kregen.

Een nieuwe iPad Pro, MacBook Air en meer

Tijdens het vorige event focuste Apple zich volledig op de drie nieuwe iPhones en Apple Watch Series 4. In oktober is het tijd voor alle andere producten van het bedrijf.

Zo verwachten we dat de nieuwe iPad Pro de belangrijkste aankondiging van de avond zal worden. Deze krijgt een compleet nieuw design dankzij het voorkantvullende scherm, het verdwijnen van de homeknop en de komst van Face ID. Daarnaast zou er eindelijk een nieuwe MacBook Air worden getoond, die beschikt over een Retina-scherm.

Tot slot bestaat de kans dat Apple van het moment gebruikmaakt om een nieuwe 12 inch-MacBook, Mac Mini, AirPower en nieuwe AirPods te onthullen. In het onderstaande artikel lees je alles over onze verwachtingen voor dit evenement.

Lees ook: Dit verwachten we van Apples oktober-event: iPads, Macs en meer

Uiteraard doet iPhoned uitgebreid verslag van het evenement. De hele dag zit de redactie in de startblokken om je van al het nieuws te voorzien. Dat kun je natuurlijk volgen via onze website, maar ook met de iPhoned-app. Hier kun je vanaf ‘s middags de livestream rechtstreeks vanuit de app volgen.

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro 2018
Apple iPad Pro 2018

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu