Apple kondigt ‘Unleashed’-event aan voor 18 oktober

Bram Lettenmeijer
12 oktober 2021, 18:38
2 min leestijd
Apple kondigt ‘Unleashed’-event aan voor 18 oktober

Het iPhone 13-evenement zit nog vers in het geheugen, maar Apple heeft meer voor ons in petto. De fabrikant houdt nog een evenement op 18 oktober.

Lees verder na de advertentie.

Apple-evenement vindt plaats op 18 oktober

Apple houdt een evenement op maandag 18 oktober. Dat laat de fabrikant via Twitter weten. Het evenement vindt online plaats om 19:00 uur Nederlandse tijd. Je kunt live meekijken via Apples Amerikaanse website. De naam van het evenement is ‘Unleashed’ en de uitnodiging lijkt snelheid te visualiseren. Zal het een aanwijzing zijn voor wat ons te wachten staat?

De tweet zelf lijkt ook een aanwijzing te bevatten: ‘de volgende zes dagen zullen snel voorbij gaan’. Het thema ‘snelheid’ lijkt overeen te komen met de geruchten voor het oktober-evenement van Apple. De fabrikant zou namelijk een nieuwe, ultra-snelle chip voor de Mac(Book) aankondigen.

Een grote dag voor de Mac

Volgens meerdere bronnen komt Apple tijdens het evenement op 18 oktober met een aantal grote updates voor de Mac. We verwachten nieuwe, herontworpen MacBook Pro‘s met hoekigere randen. Ook krijgen de Pro-laptops een mini-led-scherm en allerlei ‘oude’ aansluitingen, zoals hdmi en MagSafe-oplaadpoort.

Lees ook: MacBook Pro 2021: deze 5 veranderingen verwachten we

Naast de nieuwe MacBook Pro’s verwachten we een nieuwe Mac mini met een geüpdatet ontwerp. Alle nieuwe Macs krijgen naar verluidt een nieuwe chip: de M1X. Dit is de opvolger van de M1, Apples eerste eigen chip. De M1X-chip gaat naar verwachting weer allerlei snelheidsrecords verbreken.

We hopen ook de AirPods 3 te zien tijdens het oktober-evenement. De oordopjes zijn al maanden onderdeel van meerdere geruchten. Het zou echter kunnen dat Apple ze simpelweg via een persbericht aankondigt.

Naar welk nieuw product kijk jij het meest uit? Laat het ons vooral even weten in de reacties. Download daarnaast even onze gratis iPhoned-app en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Meer Apple-nieuws:

Bron: Apple
Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen