De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

‘Apple registreert nieuwe Macs in aanloop naar oktober-event’

Wouter Nijsen
24 oktober 2018, 16:06
2 min leestijd
‘Apple registreert nieuwe Macs in aanloop naar oktober-event’

Apple houdt aankondigingen van nieuwe apparaten natuurlijk zo lang mogelijk geheim, maar doordat producten vooraf worden geregistreerd, weten we vaak wat we kunnen verwachten. Een aantal nieuwe registraties wijzen op verschillende Macs, die waarschijnlijk op het oktober-event van Apple worden onthuld.

Lees verder na de advertentie.

Registratie wijst op nieuwe Macs

De registraties zijn ontdekt door de websites Consomac en MySmartPrice. Er zouden drie nieuwe Macs zijn geregistreerd, waarbij het vermoedelijk gaat om upgrades voor de Mac Mini en iMac. Het is onduidelijk welke vernieuwingen Apple precies gaat doorvoeren, maar het lijkt aannemelijk dat het gaat om kleine updates. Zowel de Mac Mini als huidige iMacs zijn al lange tijd niet meer vernieuwd.

Daarnaast is de verwachting dat Apple een nieuwe 13 inch-MacBook presenteert, die de betaalbare MacBook Air moet vervangen. De laptop heeft waarschijnlijk een Retina-scherm en snellere interne hardware. Ook de MacBook Air is aan vervanging toe, want het huidige model werd in juni 2017 voor het laatst van een kleine hardware-upgrade voorzien.

Dit verwachten we nog meer

Het eerstvolgende Apple-event vindt plaats op dinsdag 30 oktober in New York. De presentatie zal ook in het teken staan van de nieuwe iPad Pro, die een aantal grote verbeteringen introduceert. Zo zou de tablet beschikken over een voorkantvullend scherm met dunne randen, Face ID, dunnere behuizing en een usb-c-poort. De afgelopen weken is de iPad Pro 2018 al vaak in het nieuws geweest, waardoor vrijwel alles al bekend is.

Dit verwachten we van Apples oktober-event: iPads, Macs en meer

Verder krijgen we mogelijk nieuwe AirPods te zien en komen we misschien meer te weten over de release van de AirPower. Apple bracht onlangs de iPhone XS en XS Max uit voor respectievelijk 1159 en 1259 euro. De goedkopere iPhone XR (van 859 euro) ligt vanaf aanstaande vrijdag (26 oktober) in de Nederlandse winkels. Check ons iPhone XR levertijd-overzicht om te zien waar je de telefoon aan kunt schaffen.

Check het laatste Apple-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Air
Apple MacBook Air

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen