Apple Music heeft nu een Op repeat-playlist (en dat is leuk)

29 februari 2024, 12:34
2 min leestijd
Apple Music heeft nu een Op repeat-playlist (en dat is leuk)

Muziekliefhebbers met Apple Music opgelet: De Op repeat-playlist is nu bij iedereen beschikbaar. Maar wat kun je ermee en waar vind je hem?

Lees verder na de advertentie.

Apple Music heeft nu een Op repeat-playlist

Misschien is het je wel opgevallen: in Apple Music is er een nieuwe playlist verschenen. In de Op repeat-playlist staan 25 liedjes waar je het meest naar luistert. Er zijn natuurlijk al verschillende automatisch afspeellijsten beschikbaar in Apple Music, maar deze komt er dan nog bij.

De al aanwezige afspeellijsten worden wekelijks bijgewerkt, maar de Op repeat-playlist krijgt elke dag een update. Je kunt dus dagelijks naar een nieuwe collectie van je all-time favourites luisteren

De Op repeat-playlist in Apple Music vind je hier

  1. Open de app Apple Music op je iPhone;

  2. Tik onderaan op ‘Home’;

  3. Scrol naar beneden tot je bij de titel ‘Voor jou gemaakt’ bent;

  4. Tik op ‘Op repeat mix’.

Toch gaat het niet altijd helemaal goed met het maken van de nieuwe afspeellijst. Sommige gebruikers zeggen dat er nummers met dezelfde titel wel eens per abuis in de afspeellijst terecht komen. Apple moet de Op repeat-playlist in Apple Music dus nog wel iets finetunen.

Zoveel betaal je voor Apple Music

Heb je nog geen abonnement op de muziekdienst? Probeer het dan eerst eens, want de eerste maand kun je gratis naar Apple Music luisteren. Daarna betaal je 10,99 euro per maand voor de muziekdienst.

apple music op repeat

Heb je een nieuwe iPhoneiPadMac of AirPods? Dan krijg je (meestal) zes maanden gratis Apple Music. Je hebt dan ook direct toegang tot Apple Music Classical. Lees hier meer over die muziekdienst!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu