Apple medewerkers zwaaien met witte iPhone 4

De opkomst van de witte iPhone 4 is zover. Her en der komen er beelden van de witte versie op het internet die duidt op een spoedige toekomstige release. Zo had Apple een concert van Maroon 5 gepland op hun campus en sommige werknemers aarzelden niet om hun, tot nu toe onverkrijgbare, witte iPhone 4 naar boven te halen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

M.I.C Gadget kreeg reeds enkele dagen geleden een witte iPhone 4 te pakken. Zo kon je al zien hoe deze eruit zag. Nu is er door een medewerker van Apple ook een video op YouTube geplaatst die een concert laat zien van Maroon 5 op de Apple campus. Alle aanwezigen zijn tewerkgesteld bij Apple en sommige halen blijkbaar een witte iPhone 4 boven om de groep te filmen. De video zelf werd gemaakt met een iPhone 3GS.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.