Apple start nu al met event-livestream, hint naar onthulling Apple Shows

25 maart 2019, 9:03
1 min leestijd
Apple start nu al met event-livestream, hint naar onthulling Apple Shows

Vlak voordat Apple-ceo Tim Cook het podium betreedt tijdens een keynote, wordt er een livestream online gezet. Het event van vanavond is een ander verhaal, want sinds gisteren kun je alvast inschakelen.

Lees verder na de advertentie.

Apple maart-event video nu al online

Voor het eerst heeft Apple de website waarop je vanavond het event kunt bekijken alvast online gezet. Sterker nog: je kunt nu al een kijkje nemen in het Steve Jobs Theater, de plek waar vanavond de presentatie plaatsvindt.

Apple-maart-event-video

Verschillende Apple-fans kijken al uren naar de stream in de hoop om dingen te ontdekken. Aan die mensen heeft het bedrijf uit Cupertino gedacht, want sinds de video online verscheen zijn er al verschillende dingen gebeurd. Deze hinten vrijwel allemaal naar de introductie van Apple Shows, de tv-dienst en Netflix-concurrent van het bedrijf.

Zo kon je zien hoe Captain America-acteur Chris Evans Apple probeerde te bellen, maar er niet werd opgenomen. Ook is er een schoonmaker te zien geweest, de klassieke macOS-screensaver en kwam er een video van dansers voorbij.

Apple-event start vanavond om 18:00 uur

Ook NBA-sterspeler Kevin Durant verscheen op het scherm via een iMessage-gesprek met Tim Cook. Dit doet vermoeden dat Durant er vanavond ook zou zijn, wat aansluit bij het gerucht dat Apple een serie over het leven van de NBA-speler heeft gemaakt.

Vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd (een uurtje eerder dan je gewend bent) start het Apple-event. Iedereen kan meekijken via de livestream, of je volgt iPhoned op Twitter en via onze app. Wij houden je gedurende het evenement op de hoogte van al het nieuws.

Lees ook: Apple-event livestream: zo volg je op maandag 25 maart alle onthullingen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu