Vandaag geen Apple-event livestream: zo volg je toch alle onthullingen

Lars Paijmans
27 maart 2018, 16:45
1 min leestijd
Vandaag geen Apple-event livestream: zo volg je toch alle onthullingen

Het eerste Apple-event van 2018 is nog maar een paar uur van ons verwijderd. Zo volg je vanmiddag om 17:00 uur alle onthullingen op de voet, zelfs nu Apple geen livestream uitzendt.

Geen Apple maart-event livestream

Zoals de uitnodiging al deed vermoeden staat Apple vandaag uitgebreid stil bij onderwijs. Om dit te benadrukken zal de keynote gehouden worden in de Lane Technical College Prep High School, wat het lastiger maakt om een livestream op te zetten. Het bedrijf uit Cupertino kiest er daarom voor om het event niet te streamen, en zet in plaats daarvan na afloop een video in de Apple Special Events-app op de Apple TV.

Apple maart-event livestream

Bewegende beelden van de presentatie krijgen we dus pas achteraf te zien, maar niet getreurd: iPhoned zit in de startblokken om jou op de hoogte te houden. Vanaf 17:00 uur delen wij via onze website en Twitter het laatste nieuws. Wil je notificaties ontvangen als er een gloednieuwe iPad of goedkopere MacBook verschijnt? Installeer dan onze gratis iPhoned-app op je iPhone.

Uitgebreide round up na afloop

Na afloop van de keynote lees je op iPhoned een uitgebreide round-up, en sturen we een speciale editie van onze nieuwsbrief uit. Hierin zetten we de belangrijkste onthullingen van de avond op een rijtje, zodat jij in een oogopslag weer op de hoogte bent. Kun je niet wachten tot de keynote begint? Check dan hieronder nog even onze uitgebreide verwachtingen voor de presentatie, van nieuwe iPads tot misschien wel een iPhone SE 2 en goudgekleurde iPhone X.

Lees ook: Apple maart-event 2018: onze 8 verwachtingen op een rij

Zien we je straks om 17:00 uur Nederlandse tijd op iPhoned? Wij hebben er zin in!

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen