De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Round-up: alles wat Apple deze week heeft aangekondigd

Lars Paijmans
22 maart 2019, 19:15
2 min leestijd
Round-up: alles wat Apple deze week heeft aangekondigd

Terwijl we uitkijken naar het Apple-event van maandag, zijn deze week al genoeg nieuwe producten onthuld om een apart event te vullen. Dit zijn alle aankondigingen op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Apple maart 2019 round-up

Apple pakt het dit jaar anders aan wat events betreft. In plaats van alle aankondigingen in een keynote van twee uur te proppen, heeft het bedrijf zijn productonthullingen over de week verspreid. Daardoor is er maandag ruimschoots tijd voor de aankondiging van Apple Shows en de vermeende nieuwsdienst. Dit zijn alle producten die tot nu toe zijn aangekondigd.

iPad mini 2019 review round-up

iPad mini 2019

Apple heeft de vernieuwde iPad mini 2019 officieel gepresenteerd. De vijfde generatie van de kleinste iPad draait op een A12-chip en heeft Apple Pencil-ondersteuning. In Nederland gaat de iPad mini 2019 voor 459 euro over de toonbank. Voor deze prijs heb je de 64GB-variant. Voor het model met 256GB betaal je 629 euro. De iPad mini 2019 is in drie kleuren verkrijgbaar: goud, zilver en spacegrijs.

– Lees verder over de iPad mini 2019

iPad Air 2019

Een week voor het eerste Apple-event van 2019 ging de Apple Store plots offline. Apple-liefhebbers weten wat dat betekent: nieuwe producten. Toen de Apple Store weer terugkwam, bleken deze vermoedens terecht: een week voor het event heeft Apple de iPad Air 2019 onthuld. Opvallend genoeg gaat het hier dus niet om een opvolger van de iPad 2018.

Apple blaast hiermee na jaren afwezigheid de Air-lijn weer nieuw leven in, met een nieuw model dat duurder is dan de iPad 2018. De nieuwe iPad Air draait op de A12 Bionic-chip, die ook in de iPhone XS, XS Max en iPhone XR zit. De nieuwe Air ondersteunt de eerste generatie Apple Pencil en heeft een 8 megapixel-camera op de achterkant en een 7 megapixel-camera op de voorkant.

– Lees verder over de iPad Air 2019

iMac 2019 officieel

iMac 2019

Als donderslag bij heldere hemel bracht Apple voor de tweede dag op rij uit het niets een nieuw product uit. Nadat Apple maandag al de vernieuwde iPad mini 2019 en iPad Air 2019 presenteerde, plaatst het bedrijf uit Cupertino op dinsdag ook plots een gloednieuwe iMac in de Apple Store.

De verbeterde iMac heeft een nieuwe Intel-chip die voor een stuk krachtigere prestaties zorgt dan zijn voorganger. De iMac was overigens al een tijdje niet meer van een upgrade voorzien, met in 2017 voor het laatst een vernieuwde versie.

– Lees verder over de iMac 2019

airpods 2019

AirPods 2019

Eén van de populairste nieuwe producten waar Apple-fans naar uitkijken is ongetwijfeld de tweede generatie AirPods, die vanaf nu beschikbaar is. De nieuwe AirPods hebben de nieuwe H1-chip, gaan langer mee en kun je draadloos opladen. Dit doosje is ook los verkrijgbaar, zodat eigenaren van de eerste generatie AirPods deze ook zonder snoertje kunnen opladen.

– Lees verder over de AirPods 2019

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu