Apple maakt zich op voor Valentijn

De online Apple Store was afgelopen nacht enkele uren offline. Men dacht dat Apple de witte iPhone 4 aan het assortiment aan het toevoegen was toen de webshop tijdelijk offline was, maar dit is niet gebeurt. Wél heeft Apple de Store helemaal klaargemaakt voor Valentijn. Verschillende banners proberen de bezoekers ervan te overtuigen dat een Apple product hét cadeau voor je geliefde is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verbeteringen op de rest van de website

Apple heeft vannacht ook de rest van de website van een kleine update voorzien. Het menu boven de pagina’s is bijvoorbeeld helemaal vernieuwd. Niet alleen de kleur van het menu is anders, want bij het openen van de pagina zie je ook dat het menu met een animatie verschijnt.

Als je via het nieuwe menu naar de Macs navigeert, zie je dat deze productpagina’s ook allemaal vernieuwd zijn. Aan deze pagina’s zijn namelijk ook nieuwe effecten toegevoegd. Apple heeft deze effecten niet met flash gemaakt, maar met java-script en html5. Dit betekent dat alles ook zichtbaar is op de iPhone en iPad.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.