Apple maakt een sectie voor valentijnsdag
Redactie

Vandaag is het valentijnsdag. In de App Store staan verschillende applicaties die zich speciaal richten op deze feestdag. Apple heeft in middels al een week een speciale sectie in de App Store waar deze applicaties worden verzameld. Je vindt in deze sectie applicaties waarmee je bijvoorbeeld gedichten en valentijnskaarten kan maken.

Missende applicatie

In de nieuwe valentijnssectie ontbreken de bekendste valentijnsapplicaties. Angry Birds Seasons en Cut The Rope staan bijvoorbeeld niet in de nieuwe sectie. Deze applicaties kregen onlangs wel een belangrijke update voor deze feestdag. Het lijkt erop dat Apple zich alleen richt op applicaties waarmee je je geliefde voor je kan winnen.

Muziek en boeken

In de nieuwe sectie staan niet alleen applicaties. Er zijn ook albums, muzieknummers en luisterboeken over de romantiek in de iTunes Store te vinden. De nadruk wordt meer op deze producten gelegd door Apple, want ervaring leert dat mensen hier meer een band mee hebben tijdens deze feestdag.

De valentijnssectie is te vinden in de iTunes Store. De links naar de andere genoemde applicaties zijn hieronder te vinden.

Angry Birds Seasons

Rovio Entertainment Oyj

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.