Apple lanceert iWork.com voor de iPhone

Apple heeft deze week een mobiele versie van iWork.com gelanceerd. Op iWork.com kan je normaal gesproken al documenten uploaden en bekijken, maar vanaf nu kan dit ook op iPhone. Als je via de iPhone of iPod Touch naar de website surft, hoef je alleen maar je account-gegevens in te voeren om je online bestanden te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iWork voor de iPad

Apple heeft deze website waarschijnlijk aangepast zodat je de website ook via de iPad kan bezoeken. Voor de iPad brengt Apple namelijk de iWork-toepassingen uit als applicaties. Vanuit deze applicaties kan je waarschijnlijk ook je documenten uploaden naar iWork.com, en dus is het ook handig om de documenten vervolgens weer te kunnen bekijken.

Bekijken, niet bewerken

Via de website iWork.com kan je geen documenten bewerken, maar je kan ze wel bekijken. Het kan dus handig zijn om even een opzetje te laten zien aan collega’s, of om nog even iets te bekijken voor je presentatie. Het is dus duidelijk alleen bedoeld om even snel een document te raadplegen.

De mobiele-versie van de website van iWork.com is gewoon te bereiken via www.iWork.com.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.