Gerucht: Apple lanceert iOS 4.3GM
Redactie

Gisteren heeft Apple de Gold Master van iOS 4.3 afgerond. De Golden Master is vaak de laatste beta van de firmware. Dit betekent dat Apple hoogstwaarschijnlijk iOS 4.3 binnen nu en twee weken zal lanceren. Misschien kunnen we zelfs volgende week woensdag al iOS 4.3 op ons iOS-apparaten installeren.

Aankondiging tijdens de keynote

Komende woensdag zal Apple weer aankondigingen gaan doen tijdens een keynote. De kans is groot iOS 4.3 hierbij ter sprake komt. Als dit het geval is, zal Apple deze firmware waarschijnlijk direct na de keynote publiceren voor alle iOS-apparaten die nog ondersteund worden.

Personal Hotspot

De grootste toevoeging van iOS 4.3 is te vinden in de instellingen. Hier kan je namelijk een ‘Personal Hotspot’ van je iPhone maken als je iOS 4.3 hebt geïnstalleerd. Je moet er echter wel rekening mee houden dat deze functie waarschijnlijk niet in Nederland beschikbaar komt, want de providers hebben liever niet dat je mobiele netwerken doorstuurt naar je laptop. Ze krijgen van Apple de mogelijkheid om ‘Personal Hotspot’ te blokkeren, en dus zullen ze hier waarschijnlijk gebruik van gaan maken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.