Apple laat ontwikkelaars aan het woord in een video

Redactie
15 juni 2010, 12:17
1 min leestijd
Apple laat ontwikkelaars aan het woord in een video

Apple heeft gisteren een video gepubliceerd waarin het bedrijf ontwikkelaars aan het woord laat. De verschillende ontwikkelaars praten over de mogelijkheden en de eenvoud van de App Store en de SDK’s. Deze video moet nog meer ontwikkelaars naar de App Store lokken, want de video is duidelijk bedoeld als commercial voor het verkopen van applicaties via de App Store.

Lees verder na de advertentie.

The elements, Labyrinth en Pandora

In de video komen onder andere de ontwikkelaars van The elements, Labyrinth en Pandora aan het woord. Stuk voor stuk vertellen ze hoe geweldig alle software van Apple werkt. Ze belichten in de video ook nog enkele functies van firmware 4.0. De ontwikkelaar van Labyrinth toont bijvoorbeeld ‘Game Center’, en de ontwikkelaar van Pandora toont bijvoorbeeld een deel van het multitasken.

Het is niet de eerste keer dat Apple ontwikkelaars aan het woord laat. Elke keynote verschijnen er namelijk wel een paar ontwikkelaars op het podium. Zij vertellen dan over hun nieuwe applicatie. De verkoop van de applicaties schiet na de keynote altijd enorm omhoog, en dus levert deze video de ontwikkelaars waarschijnlijk een leuk zakcentje op.

Categorie: Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen