Apple kondigt keynote op 4 oktober officieel aan
Redactie

Apple heeft zojuist aangekondigd dat het volgende week dinsdag 4 oktober om 19:00 uur Nederlandse tijd een keynote zal geven. Zoals de geruchten al verklapten is het evenement inderdaad op Apple’s hoofdkantoor in Cupertino. Eveneens volgens alle geruchten is het evenement op 4 oktober. Hoewel we dit allemaal al wisten is het toch speciaal dat Apple de uitnodigingen heeft verstuurd.

Tijdens dit evenement zal de iPhone 5 aangekondigd worden en zullen iOS 5 en iCloud nogmaals gepresenteerd en gelanceerd worden. Tijdens het najaars-event wordt ook altijd de nieuwe lijn met iPods gelanceerd.

Op de uitnodiging staat ‘Let’s talk iPhone’. Dit duidt erop dat we eindelijk de nieuwe iPhone te zien krijgen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • ThomasN

    Ikzelf denk niet de iPhone 5 maar de iPhone 4s. Het icoontje van de telefoon heeft een 1tje erboven., dus 1 nieuwe telefoon. Apple is ‘net’ een jaartje bezig met het huidige design van de iPhone 4. Waarom nu al zo drastisch een compleet herdesign? Zullen de hoesjesmakers en carkit fabriekanten blij mee zijn! Nee, ik geloof in een snellere iphone 4, een snellere iPod Touch, maar nog geen compleet nieuwe. Dit doen ze pas als de huidige abbonementen van de iPhone 4 gebruikers afloopt, zodat ze klant blijven en niet in de verleiding komen tot een ‘goedkopere’ android.

    Wedden?:)