Apple kondigt iTunes 11 aan en lanceert iTunes 10.7

Apple heeft vanavond in het Yerba Buena Center in San Francisco een nieuwe versie van iTunes aangekondigd: iTunes 11. Vrijwel ieder jaar komt het bedrijf met een grote update van het muziekprogramma voor de Mac en PC. Het is niet zo dat er veel functies zijn toegevoegd, maar eerder is er veel verwijderd. Zo is het ontwerp gesimplificeerd en is het social network Ping verwijdert.

De balk aan de linkerkant van het scherm is verwijdert en de albumhoezen zijn nu pontificaal in beeld. Als je op een hoes klikt zie je de nummers die daarbij horen zoals in een Folder op iOS. Rechtsboven zit nu een knop om naar de iTunes Store te gaan. Zo lijken de bibliotheek en de Stores zich van elkaar te scheiden. Als laatste is de mini-player verbeterd.

iTunes 10.7

Ter voorbereiding op het uitkomen van de iPhone 5 heeft Apple iTunes 10.7 gelanceerd. De update biedt ondersteuning voor iOS 6 op de iPhone, iPad en iPod touch. Ook biedt het ondersteuning voor de nieuwe iPod nano.

iTunes 10.7 adds support for iOS 6 running on compatible iPhone, iPad, and iPod touch models. This update also adds support for the latest iPod nano and iPod shuffle models.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.