Apple kondigt Apple Store Amsterdam officieel aan

Redactie
22 februari 2012, 10:13
1 min leestijd
Apple kondigt Apple Store Amsterdam officieel aan

Gisteren meldden we al dat de Apple Store in Amsterdam waarschijnlijk op 3 maart open zou gaan. Vandaag heeft Apple dat bevestigd door een pagina op haar site over deze winkel te plaatsen. Hierop is te lezen dat de Neerlands eerste Apple Store op 3 maart om 10:00 geopend wordt en dat er voor de eerste 4500 bezoekers een t-shirt klaarligt.

De winkel opent iedere dag om negen uur en sluit twaalf uur later. Op donderdag, vrijdag en zaterdag sluit de winkel zijn deuren zelfs pas om 22:00 uur. Ook is de Apple Store op zondag open met op de dag na de opening al de eerste workshops: ‘Workshop “Muziek maken” voor kinderen’ en ‘Meer doen met iCloud’.

Binnenkort zal Apple een Nederlandse versie van de Apple Store-app uitbrengen. Hierin kan dan gereserveerd worden voor workshops, One to One-sessies en een bezoekje aan de Genius-bar. Ook kan je middels de applicatie vinden waar de Apple Store zit.

Lees verder na de advertentie.

Als je een t-shirt wilt ontvangen zul je er vroeg bij moeten zijn. Apple Store-openingen over de wereld hebben duidelijk gemaakt dat het wel eens heel erg druk kan worden.

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen