Apple komt met nieuwe Siri reclames voor de iPhone 4s
Redactie

Apple lanceert 2 nieuwe TV reclames voor de iPhone 4s. De nieuwe reclames leggen een focus op de spraakassistent van de iPhone 4s, Siri. De tv spotjes krijgen de naam ‘Rock God’ en ‘Road Trip’.

 

 

Rock God

In dit spotje zie je een tiener die Siri gebruikt om een gitaar te vinden, een gitaar liedje te leren, een lijst bij bij te houden voor mogelijke namen voor de band en afspraken te plannen voor de band. Opmerkelijk is hier hoe Siri reageert op het verzoek van de jongen om zijn Nickname te gebruiken.

http://youtu.be/-G8fG1bKgQo

Road Trip

In dit filmpje zien we een romatisch stelletje Siri gebruiken om een rondreis met de auto te plannen van New York tot aan Californië. In de road trip wordt de route geraadpleegd, een lijst van restaurantjes gemaakt, bezinstations in kaart gebracht en gevraagd hen eraan te herinneren dat ze het nog een keer moeten doen.

http://youtu.be/-UpmQN55q2g

Siri

We zien nu door deze filmpjes dat Apple zich meer focust op Siri. Er zijn natuurlijk veel mooie smartphones op de markt, maar er is er nog geen met een spraak assistent die zo goed werkt. Siri blijft dus het grote onderscheidende vermogen van de iPhone 4s. We wachten nog steeds met smart op onze Nederlandse versie.

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.