Apple komt deze herfst met producten in ‘opwindende nieuwe categorieën’
Wouter Nijsen

Apple komt waarschijnlijk nog dit jaar met producten in ‘opwindende nieuwe categorieën’. Dat meldt Tim Cook tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het bedrijf uit Cupertino heeft de afgelopen drie maanden meer iPhones en iPads verkocht dan een jaar geleden, maar het bedrijf boekte voor het eerst in jaren wel minder winst.

Naast de cijfers maakte Cook ook bekend dat Apple met nieuwe producten komt die anders zijn dan de huidige lijn iPhones en iPads.

Apple: vernieuwende producten op komst

Het blijft onduidelijk wat Cook precies met opwindende nieuwe categorieën bedoelt, maar het is bijvoorbeeld mogelijk dat Apple met een goedkopere iPhone, een iWatch of een eigen tv komt. “We brachten de wereld de iPad en iPhone en we hebben nog veel meer in petto”, aldus Cook.

Het is eveneens onduidelijk wanneer Apple de nieuwe producten gaat presenteren. Cook meldt dat er ‘erg interessante dingen’ in de herfst worden geïntroduceerd. Onder andere de iPhone 4 en 4S en iPad mini werden in de herfst gelanceerd.

“De concurrentie is veranderd. Nu zijn Samsung en Google de grote spelers, dat was eerst BlackBerry. Samsung en Google zijn sterke concurrenten, maar wij vinden dat we de beste producten hebben. We voelen ons erg zeker over onze aankomende hardware, software en diensten” zegt Cook.

Via: NU.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.