Apple Keynote van vanavond: alles wat je moet weten
Wouter Nijsen

Vanavond doet Apple verschillende nieuwe producten eindelijk uit de doeken: de nieuwe iPhone 5C en iPhone 5S, de publieke release van iOS 7 en misschien weer wat nieuws over iTunes Radio.

iPhoned beantwoordt alle vragen die je nu mogelijk al hebt over de Apple Keynote van dinsdagavond.

Hoe laat begint de Apple Keynote?

Apple begint dinsdagavond om 19:00 uur met zijn presentatie, Nederlandse tijd althans. In San Francisco is het op dat moment 10 uur ‘s ochtends. Daar moeten ze dus iets vroeger erbij zijn voor al dat langverwachte Apple-nieuws.

Kan ik het live zien of later terugkijken?

Neem, helaas niet. Apple zet wel altijd zijn keynotes later alsnog online. Dus het is wel vrijwel zeker dat je later alles terug kunt kijken. Sowieso kun je voor zo snel mogelijke live verslaggeving ook op ons Twitter-account @iPhoned terecht en onze website!

De volgende sites hebben mensen ter plaatse tijdens de keynote en geven een liveblog:

Hoe blijf ik het beste op de hoogte?

Via iPhoned natuurlijk! Maar er zijn ook verschillende websites die live vanuit de zaal bloggen. Als er geen livestream beschikbaar komt, zetten we die zo snel mogelijk hier neer. Van die blogs zijn wij in dat geval namelijk ook afhankelijk.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan meteen kans op een iPhone 5C.
iphone 5c mockup

Wat doet iPhoned tijdens de keynote?

Tijdens het persevenement van Apple doen we live verslag, via onze website en ons eerdergenoemde Twitter-account. Daarna volgen er natuurlijk zo snel mogelijk zoveel mogelijk artikelen over alles wat Apple aankondigt: wanneer zijn de nieuwe iPhones beschikbaar; voor hoeveel; wanneer kan ik iOS 7 downloaden, en noem het maar op.

Wat kan ik daarna verwachten van iPhoned?

In de dagen erna schrijven we op iPhoned alles over de producten van Apple: eerste reacties; een uitgebreide review van iOS 7; alle informatie over het verschijnen van de iPhone 5C en iPhone 5S, en wellicht zijn er nog toffe verrassingen die we niet hebben voorspeld. Je leest het de komende weken allemaal hier in ieder geval!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.