iMovie, GarageBand en iWork-apps nu gratis te downloaden voor iedereen

Lars Paijmans
19 april 2017, 9:14
1 min leestijd
iMovie, GarageBand en iWork-apps nu gratis te downloaden voor iedereen

Apple maakt iMovie, GarageBand en alle iWork-apps helemaal gratis voor iedereen. De programma’s zijn per direct voor nop uit de App Store te plukken.

Lees verder na de advertentie.

Download iMovie, GarageBand en Apple iWork gratis

Als je een nieuwe iPhone, iPad of Mac koopt, kreeg je altijd een paar handige apps van Apple cadeau. Met Apples Office-concurrent iWork kon je direct aan de slag met Pages, Numbers en Keynote, terwijl je audio en video kon bewerken met GarageBand en iMovie.

Kocht je een Apple-apparaat echter tweedehands of voor september 2013, dan kon je fluiten naar deze handige software. Daar komt vandaag gelukkig verandering in, nu Apple alle bovenstaande apps gratis maakt voor zowel iOS als macOS. Een uitkomst voor kopers van een tweedehands of een refurbished iPhone.

Apple iWork gratis

In een handleiding is te lezen dat Apple de verandering doorvoert om zakelijke en educatieve klanten tegemoet te komen. Voor hen is het nu een stuk gemakkelijker om de software op tientallen apparaten tegelijk te installeren. Op alle iPads voor een hele schoolklas, bijvoorbeeld.

Apple iWork gratis voor iedereen

Met de vijf Apple-apps die nu gratis zijn, bespaar je tientallen euro’s. Zo worden apps als GarageBand nog steeds gebruikt door professionele muzikanten en is een app als Pages en Keynote uitgebreid genoeg voor veel studenten. Zeker als je zowel een iPhone als een Mac hebt, is de software een uitkomst. Zo kun je op je MacBook beginnen met een tekst of presentatie, en die vervolgens dankzij iCloud direct verder uitwerken als je onderweg op je iPhone of iPad aan de slag gaat.

Lees het laatste nieuws over iWork

Bron: Apple
Categorieën: Apple, Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen