Apple is bezig met iPhone van 200 euro
Redactie

Gene Munster, een zeer gewaardeerde analist die zich richt op Apple brengt dit nieuws naar buiten. Apple werkt aan een goedkoper model van de iPhone, het toestel wordt in 2014 verwacht en moet rond de 200 euro gaan kosten.

Na de lancering van de iPad mini, de compactere versie van de originele iPad, die voor een veel goedkoper bedrag in de winkels ligt is het nu ook tijd voor de goedkopere iPhone.

India en China

In Nederland is het welbekende systeem bij providers dat telefoons bij abonnementen worden aangeschaft en dat de provider de kosten van de telefoon terugkrijgt via de maandelijkse abonnementskosten.

India en China werken niet volgens dit systeem, hier door loopt Apple een hoop mis in landen waar er wel degelijk een markt voor de iPhone ligt. Puur omdat de aanschafprijs van de iPhone relatief duur is, blijft Apple’s markt in de landen beperkt.

200 euro voor de iPhone?

Met de prijs die rond de 200 euro zou zijn, zijn veel analisten het oneens, deze zou nog wel is flink hoger kunnen uitvallen. Dit gebeurde ook  bij de iPad Mini namelijk.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.