Placeholder
Redactie

De Apple iPhone is in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk bijna niet meer leverbaar. Het lijkt erop dat Apple de voorraden van het huidige type iPhone laat ‘opdrogen’.

Beetje bij beetje worden de eerdere geruchten rondom de nieuwe iPhone 3G werkelijkheid. Gaat T-Mobile de iPhone in Nederland leveren?….

De Britse telecomprovider O2 heeft geen iPhones meer op voorraad. Ook de officiële Apple store meldt dat de toestellen zijn uitverkocht: ‘Currenty Unavailable’. We staan aan de vooravond van de introductie van de nieuwe Apple iPhone 3G, een nieuw technologisch wonder waar we al verschillende keren over hebben geschreven. (Zie o.a: iPhone 3g umts).

iPhone 3G specificaties blijven onduidelijk

De geruchten rondom de uiteindelijke specificaties van de iPhones nemen de laatste week weer toe. De beschikbaarheid van 3G/UMTS was al bekend. Het blijft echter nog even gissen ten aanzien van de overige specs omdat Apple op dit vlak nog geen mededelingen doet. Op dit moment wordt er driftig gespeculeerd over de aanwezigheid van een GPS, Video Conferencing mogelijkheden, online TV en keuzemogelijkheden in de kleurstellingen zilver, zwart of wit.

 

iPhone in Nederland door T-Mobile?

iPhoned beschikt over concrete aanwijzingen dat T-Mobile de introductie van de iPhone in Nederland voorbereidt. We probert-mobile apple iphoneen dit bericht nu bevestigd te krijgen. Het zal waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn voordat er een concrete introductiedatum bekend wordt.

Het lijkt erop dat onze zuiderburen hun geduld niet kunnen bewaren. Verschillende bronnen melden dat er in België al circa 15.000 Apple iPhone toestellen in omloop zijn. Ook in België zal de iPhone binnenkort via de officiële kanalen leverbaar zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.