Placeholder

bedreiging apple iphoneOnlangs schreven we al dat iPhone gebruikers 50x meer internetten in vergelijking met andere Smartphone gebruikers. Een ontwikkeling die het potentieel van de Apple iPhone absoluut benadrukt maar die ook een duidelijk risico met zich mee brengt …

Het Amerikaanse ‘Infoworld’ liet vandaag weten dat de iPhone een bedreiging vormt voor de capaciteit van het mobiele internet. De Apple iPhone is op dit moment de grootste veroorzaker van mobiele ‘traffic’ in de Verenigde Staten. Wereldwijd neemt de iPhone de 2e positie in.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Streaming media zorgt voor problemen

Waar nagenoeg alle mobiele apparaten en smartphones het mobiele web op dit moment met vrij licht dataverkeer belasten (bijvoorbeeld e-mails, surfen of foto’s versturen), gaat de iPhone op dit gebied een stuk verder. Met name gestreamde films en de ‘rich media’ op de iPhone en andere mobiele pocket pc’s brengen de capaciteit van het mobiele netwerk in gevaar.

iphone youtube bandwidthEen Amerikaanse zorginstelling ondervond al last van een dichtslibbend mobiel netwerk door het grote aantal Apple iPhones dat binnen de instelling in gebruik was. De doktoren aldaar mogen geen video’s meer streamen op hun iPhones, aldus Infoworld.

iPhone veroorzaakt problemen op Next Web Conferentie

Onlangs werd ook het publiek van de Nederlandse Next Web Conferentie in de Westergasfabrieken in Amsterdam verzocht om de Wifi verbinding van hun iPhone uit te zetten. De vele iPhones die de bezoekers bij zich hadden, trokken de Wifi verbinding ook daar dicht…

Het lijkt erop dat de mobiele infrastructuren niet goed voorbereid zijn op de snelle evolutie van de mobiele apparaten. Werk aan de winkel lijkt het want wij kunnen niet meer zonder iPhone!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.