Placeholder
Redactie

De Apple iPhone ‘Packagedeal’ actie is gestart!

Deze aanbieding loopt tot en met woensdag 9 april zolang de voorraad strekt!

Lees er nu alles over.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Thomas Boden

  Hallo.

  Ten eerste wil ik graag vertellen dat de service geweldig is. Een man kwam bij mij thuis en legde aardig wat uit over de iPhone en had al heel veel geinstalleerd.

  Dan wil ik graag vertellen, dat ik meteen aan de slag ging met de iPhone. Internetten, veel ging goed. Het is echt een gaaf ding en kan niet stoppen er mee te spelen. Dus als je twijfelt over de aanschaf? Doe het zeker!

  Ook wil ik graag nog een na-deeltje vertellen, ik wilde natuurlijk er wat muziek op zetten. Maar als ik hem open met iTunes krijg ik een foutmelding. Hopelijk kan dat worden gefixt, of misschien doe ik wel iets fout!

  Een geweldige telefoon!
  Thomas Boden.

 • Ralph

  Hey,

  Ik vind het te prijzen dat Iphoned het gat probeert te vullen dat Apple laat vallen met haar selectieve launches. Echter is deze package deal niet de meeste scherp geprijsde. Op mobileplaza is de 16GB versie al verkrijgbaar voor €595 incl. BTW.
  Ik vraag mij af of Iphoned dit kan weerleggen?

 • Uiteindelijk dan toch maar besteld, 2 iphones. In een digitale wereld waar je geen idee hebt hoe betrouwbaar iets is kies je dan uiteindelijk voor een site die in ieder geval al even in de lucht is en daardoor de schijn van betrouwbaarheid heeft verkregen. Wat blijkt na de bestelling, is het een ander bedrijf die de Iphones levert. De Innovatie Groep Nederland. Als dat maar goed komt…

  Donderdagmiddag, exact 1 week na de bestelling worden er twee Iphones geleverd. Ongeacht het verwachtingspatroon dat je hebt bij een internet bestelling die door het betreffende bedrijf persoonlijk wordt geleverd, de Innovatie Groep Nederland overtreft deze altijd!

  Wat een service, wat een vriendelijkheid en bovenal wat een productkennis. Wat betreft de Iphone voor mensen die nog twijfelen: DOEN!
  Wat betreft de Iphone waar je deze dan moet aanschaffen: INNOVATIE GROEP NEDERLAND!!