Placeholder
Redactie

iTunesDe iPhone is een fantastisch apparaatje, alles in één. Je bent bereikbaar door de telefoon functie en draagt je media altijd bij je. Muziek is een belangrijke factor van de iPhone en Apple ziet dit in. Er doen zich geruchten de ronde dat Apple samen met grote muziekproducenten om de tafel is gaan zitten voor een wel heel mooie deal. Onbeperkt muziek op je iPhone!

Naar zeggen van de Financial Times zweven er een aantal ideeën rond. Zo zouden muziekbedrijven $20 per verkochte iPhone of iPod ontvangen, in ruil voor het aanbieden van onbeperkte toegang tot hun muziekcollectie voor elke iPhone bezitter. Dat klinkt natuurlijk zeer goed.

Een andere mogelijkheid is in de vorm van een abonnement. Als iPhone eigenaar betaal je dan bijvoorbeeld $7-10/per maand voor onbeperkte toegang en het recht om 40 tot 50 nummers per jaar te mogen houden.

Het klinkt allemaal heel fijn, maar de vraiTunes 2ag is of deze service ooit zal bestaan. Informanten bekend met Apple’s plannen zeggen dat het idee van ‘gratis muziek’ al een jaar op de planning staat, maar een wens is waar toch niks mee wordt gedaan. Ook mensen binnen de betrokken muziekbedrijven bevestigen dat er nog geen belangrijke besprekingen hebben plaatsgevonden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.