De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

‘Apple schakelt Chinese overheid in om iPhone 6 lekken te voorkomen’

Gijs Ettes
30 mei 2014, 15:58
1 min leestijd
‘Apple schakelt Chinese overheid in om iPhone 6 lekken te voorkomen’

Als het aan Apple ligt, komt er op zeer korte termijn een einde aan de reeks ‘lekken’ met betrekking tot de behuizing en cases voor de iPhone 6. Twitteraar Sonny Dickson, die in het verleden informatie lekte over de iPhone 5C en 5S, beweert dat het bedrijf de Chinese overheid heeft gevraagd om lekkers op te sporen.

Lees verder na de advertentie.

iphone 6 lekken

De afgelopen weken hebben we de nodige iPhone 6 lekken, video’s en conceptafbeeldingen voorbij zien komen en kort geleden zou het weer raak zijn. Macfixit Australia publiceerde een foto (zie hiernaast) van wat mogelijk de achterkant van het 4,7 inch-model van de iPhone 6 is. De website heeft de afbeelding naar eigen zeggen ontvangen van een contact uit China en juist aan dat soort lekken wil Apple een einde maken.

Volgens Dickson zijn er momenteel zo’n 200 Chinese beveiligingsbeambten op zoek naar personen die hoesjes of andere iPhone 6 accessoires verkopen, bijvoorbeeld aan journalisten. Op die manier zou er een einde moeten komen aan de vele foto’s en video’s van iPhone 6 dummy’s die over het web zwerven. Helaas voor Apple is het hek wat betreft iPhone 6 lekken al een behoorlijke tijd van de dam.

Groter scherm, grotere behuizing

iphone 6 dummy groot

Interessant aan een dummytoestel dat onlangs opdook, is dat niet alleen het scherm van de iPhone 6 groter lijkt te worden, maar ook de schermranden van het toestel. Verder wordt het 4,7 inch-model mogelijk dunner dan de iPhone 5S en voorzien van een metalen behuizing die uit één stuk bestaat.

Het laatste iPhone 6 nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de iPhone 6. Kun je niet wachten op het nieuwe toestel? Check dan onze pagina met de beste iPhone aanbiedingen van dit moment.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu