iPhone 4 al te bestellen in Nederland (iPhone 4G)
Redactie

Apple heeft tijdens het WWDC 2010 op maandag 7 juni 2010 de nieuwe iPhone aangekondigd. Deze iPhone heet de ‘iPhone 4’ en is eind juni 2010 leverbaar in Nederland.

iPhone 4 nu te bestellen bij Belsimpel! (tip!)

De nieuwe iPhone heeft heel veel nieuwe hardware en software. Volgens Steve Jobs, CEO van Apple, bevat de iPhone 4 ruim honderd nieuwe functies in de software en hardware. Sommige nieuwe functies zijn uitgebreid aan bod gekomen tijdens de keynote van het bedrijf.

iPhone 4 kopen in Nederland

De iPhone 4 is nu al te bestellen bij Belsimpel en bij Phoneshop. T-Mobile zal de iPhone 4 voorverkoop spoedig starten. Schrijf je in voor de iPhone nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste iPhone 4 nieuws en de beste aanbiedingen.

iPhone 4 highlights

Het design van de iPhone 4: Glas, metaal en ingebouwde antennes

Apple heeft voor bij de ontwikkeling van de iPhone 4 gekozen voor een heel nieuw design. Aan de voor- en achterkant van het toestel zijn speciale glasplaten geplaatst. De voorkant is uiteraard het scherm, en de achterkant is voor het nieuwe uiterlijk. De glasplaten worden bij elkaar gehouden door een frame van een roestvrij metaal. Dit frame heeft meerdere functies.

Wie de iPhone 4 voor het eerst ziet, zal opmerken dat het frame uit drie delen bestaat. Het frame is namelijk gelijk de antenne voor de draadloze diensten. Het linkerdeel van het frame is de antenne voor Bluetooth, Wi-Fi en GPS , en het rechterdeel van het frame is de antenne van de mobiele netwerken (GPRS, GSM en 3G). Deze slimme antennes maken veel ruimte vrij in het toestel. Deze ruimte wordt goed gebruikt door bijvoorbeeld een vergroting van de batterij.

Terug naar boven ↑

Gyroscoop: Verbeterde plaatsbepaling

De iPhone  4 heeft sinds de lancering al een accelerometer. Deze sensor zorgt ervoor dat de iPhone 4 beweging kan detecteren. Bij de lancering van de iPhone 3G werd een GPS-chip in de iPhone geïntroduceerd. Bij de iPhone 3GS zagen we het kompas voor het eerst in een iPhone, en bij de iPhone 4 zien we voor het eerst een gyroscoop in de iPhone zitten. Deze gyroscoop zorgt ervoor dat de iPhone drie assen meer tot zijn beschikking heeft bij de plaatsbepaling. Hier kunnen ontwikkelaars nog betere applicaties, spellen en navigatiesoftware mee maken.

Terug naar boven ↑

Twee camera’s en een LED flitser

De nieuwe iPhone 4 heeft twee camera’s tot zijn beschikking: Één op de achterkant, en één op de voorkant. De camera op de achterkant is een 5 megapixel camera. Hiermee kan je erg goede foto’s maken. Door de software die Apple gratis meelevert kan je gebruik maken van ‘Tap to focus’ en de LED flitser. De LED flitser zorgt ervoor dat je betere foto’s kan maken in een donkere omgeving.

Tijdens het maken van foto’s kan je op het scherm tikken op verschillende knoppen. Er is bijvoorbeeld een knop om in te zoomen, om van camera te wisselen en om de laatste foto’s te bekijken. Er zijn geen diepgaande menu’s, en dus zijn alle opties slechts één tik bij je vandaan.


Terug naar boven ↑

Filmen in HD-kwaliteit

Met de iPhone 4 kan je natuurlijk ook filmen. Dit doe je door de schakelaar onderin het scherm om te halen. Door de 5 megapixel camera op de achterkant kan je filmen in HD-kwaliteit. De iPhone 4 kan namelijk beelden produceren van 720p. De video kan tot 30 frames per seconden bevatten, en dus is de kwaliteit van de video’s die gemaakt zijn met een iPhone 4 erg goed.

Terug naar boven ↑

Facetime: Videobellen met de iPhone 4

Apple heeft voor het eerst een camera op de voorkant van de iPhone geplaatst. Hiermee introduceren zij het videobellen opnieuw. Ze noemen het ‘Facetime’. Alle iPhone 4-gebruikers kunnen met elkaar videobellen tijdens een gewoon telefoontje. Facetime kan op dit moment alleen gebruikt worden als je een wifi-verbinding tot je beschikking hebt, maar vanaf begin 2011 kan dit waarschijnlijk via 3G. Apple gaat namelijk eerst samenkomen met verschillende providers om de prijzen te bespreken.

Als je aan het bellen bent met Facetime kan je met één tik op het scherm van camera wisselen. Dit is erg handig, want op deze manier kan je goed laten zien waar je zelf naar kijkt. Je kan hierdoor bijvoorbeeld iemand je huis laten zien via Facetime.

http://www.youtube.com/watch?v=TmUrwLKBRs0
Terug naar boven ↑

Retina Display: Helderder en scherper dan ooit

In de iPhone 4 is voor het eerst ter wereld een Retina Display verwerkt. Dit is een scherm dat Apple speciaal heeft laten ontwikkelen voor de iPhone 4. Het scherm bevat vier keer meer pixels dan de voorgaande iPhones. Dit betekent dat alle teksten, afbeeldingen, spellen en vormen veel scherper worden afgebeeld op het scherm van de iPhone. Het scherm bevat namelijk 326 pixel per inch. Het menselijk oog kan slechts 300 pixels per inch zien, en dus zal je de pixels op de nieuwe iPhone niet afzonderlijk kunnen waarnemen.

Het scherm is voorzien van allerlei extra lagen om het nog steviger en harder te maken. Apple heeft ook een speciale laag aan het scherm toegevoegd, waardoor de kijkhoek groter wordt. Hierdoor heb je minder vaak last van beeldvervorming als je je iPhone niet recht voor je houdt.

http://www.youtube.com/watch?v=t7Pub5IVFMo
Terug naar boven ↑

Apple A4-chip maakt de iPhone 4 nog sneller

De iPhone 3GS is enorm snel. Bij de introductie werd gezegd dat deze iPhone zelfs meer dan twee keer sneller is dan de iPhone 3G. De nieuwe iPhone 4 gaat hier nog eens overheen. Dit komt door de Apple A4-chip, die overigens ook in de iPad aanwezig is. Deze chip heeft een snelheid van ongeveer 1 GHz. De applicaties, mailtjes, kaarten, foto’s en instellingen zullen hierdoor nog sneller laden dan dat we tot nu toe gewend zijn.
Terug naar boven ↑

Vernieuwde batterij houdt het 40% langer uit

Door het weghalen van de antennes, het verkleinen van de huidige iPhone onderdelen én de A4-chip is er veel extra ruimte beschikbaar gekomen in de iPhone 4. Apple heeft deze ruimte gevuld met een extra grote batterij. Door deze batterij kan je langer internetten, bellen en spelen met het toestel. De specificaties van de batterij zijn hieronder samengevat:

 • Tot 7 uur lang bellen met 3G-signaal
 • Tot 14 uur lang bellen met 2G-signaal
 • Tot 300 uur lang standby staan
 • Tot 6 uur lang internetten met 3G-signaal
 • Tot 10 uur lang internetten met Wifi-signaal
 • Tot 10 uur lang video’s bekijken
 • Tot 40 uur lang muziek luisteren

Terug naar boven ↑

iOS 4: Multitasking, folders en iAds

De iPhone 4 wordt standaard geleverd met iOS 4. Dit is de nieuwe naam van het iPhone OS zoals we die tot voor kort kenden. Dit OS kent vele nieuwe functies zoals multitasking, folders en iAds. Ontwikkelaars gaan grote dingen doen met de 1.500 nieuwe API’s die Apple meegeleverd heeft, want ze hebben extreem veel wensen van hun lijstje kunnen wegstrepen door deze fantastische update.

Terug naar boven ↑

Verkrijgbaarheid van de iPhone 4 in Nederland

In Nederland zal de iPhone 4 worden verkocht in de tweede fase. Dit betekent dat wij de iPhone 4 al in juli kunnen verwelkomen in ons land. Ook België zal de nieuwe iPhone vanaf juli 2010 mogen verwelkomen. Het is helaas nog niet bekend welke providers de iPhone gaan aanbieden, maar van T-Mobile weten we het op dit moment wel zeker. Op de website staat namelijk al een aankondiging. Het zal niet lang meer duren voordat de voorverkoop dus gaat beginnen.
Terug naar boven ↑

De prijzen van de iPhone 4

Apple heeft twee modellen van de iPhone 4 uitgebracht: Één met 16GB geheugen, en één met 32GB geheugen. Naar verwachting zullen de prijzen voor de iPhone gelijk blijven. Dit betekent dat je bij T-Mobile in combinatie met het goedkoopste abonnement ongeveer 79 euro kwijt zal zijn voor de 16GB-versie van het toestel, en voor de 32GB-versie 159 euro.

Als je het toestel liever los koopt zal je waarschijnlijk nog steeds naar België of Italië moeten afreizen. De prijzen zullen hiervoor waarschijnlijk ook weer gelijk zijn aan de vorige iPhone. Je betaalt dan voor de 16GB-versie ongeveer 700 euro, en voor de 32GB-versie 800 euro.
Terug naar boven ↑


Voorafgaand aan de officiële release

Voor de officiële bekend making van de nieuwe iPhone, werd deze in het roddelcircuit iPhone 4G of iPhone HD. De roddels hebben wij hieronder samengevat.
De roddels rondom de nieuwe iPhone 4 hebben we voor je samengevat in deze post. Let wel op: veel van de hieronder genoemde punten zijn destijds gebaseerd op roddels en speculaties

Onze eerste post over de nieuwe iPhone is hier te vinden: iPhone 4.

Prototype nieuwe iPhone 4G (of iPhone HD) gevonden in Cafe

Gizmodo heeft een prototype van de nieuwe iPhone van de vierde generatie in handen gekregen. Een medewerker van Apple zou deze iPhone 4G of iPhone HD (exacte naam nog niet duidelijk) zijn verloren in een cafe. Na de publicatie is op veel websites een discussie ontstaan over de echtheid van de iPhone.

Video van nieuwe iPhone 4G of iPhone HD

http://www.youtube.com/watch?v=WgpSh9amaLU

Velen dachten namelijk zeker te weten dat het toestel een japanse iPhone-kloon was. Inmiddels denkt men toch dat het een echte iPhone is – Apple heeft inmiddels al officieel gereageerd op het verlies van de nieuwe iPhone en heeft aangegeven het prototype terug willen hebben.

Inmiddels zijn er al veel specificaties van de nieuwe iPhone bekend, het zou gaan om de volgende eigenschappen:

 • Camera op de voorkant én op de achterkant
 • Extra microfoon voor ruisonderdrukking
 • Microsim slot
 • Verwijderbare batterij (dat kan ook alleen een kenmerk zijn van een prototype)
 • Achterkant van glas

Foto’s nieuwe iPhone 4G of iPhone HD

Lees meer over de nieuwe iPhone in de ‘Next iPhone Uncovered‘ special van Gizmodo.

Eerdere geruchten en nieuwtjes over de nieuwe iPhone in 2010:

iPhone 4G / HD met OLED scherm en dualcore processor

Een manager van telecomprovider KT (Zuid-Korea) heeft een aantal nieuwe beweringen de wereld in geholpen rondom de introductie van de ‘nieuwe’ Apple iPhone 4G. Zo zou de iPhone 4G (of iPhone HD) zou in April 2010 worden gepresenteerd en in juni of juli 2010 op de markt komen.

De nieuwe iPhone wordt volgens de betrokken manager gelanceerd onder de naam ‘iPhone 4G of iPhone HD’, dit publiceerde de Korea Times. De 4G heeft een dualcore-processor aan boord, een superhelder OLED scherm, betere hardware voor graphics en de mogelijkheid tot videochat.

Tevens zal de accu van de iPhone 4G verwisselbaar zijn. De Zuid-Koreaanse provider zou van plan zijn om de nieuwe iPhone vanaf juni op de markt te brengen. De praatgrage manager wil overigens anoniem blijven.

iPhone 4G / HD met 5 megapixel camera

Eerder deze week liet een analist van Goldman Sachs (zie artikel in Businessweek) al weten dat de iPhone 4G naar verwachting een camera zal krijgen van 5 megapixels.

De camera heeft in dit geval een gelijk aantal megapixels als de Google Nexus One smartphone.

Tevens zal de nieuwe iPhone naar verwachting worden voorzien van een camera aan de voorzijde van het toestel waarmee een ‘videochat’ functie wordt ondersteund.

Samenvatting: iPhone 4G of iPhone HD bevat volgens laatste geruchten:

 • Hetzelfde uiterlijk hebben
 • Over meer RAM geheugen beschikken
 • 4G chip hebben voor sneller mobiel internetten
 • Digitaal compas
 • Een snellere processor (mogelijk in verschillende snelheden verkrijgbaar)
 • Een langere batterijduur/leeftijd, en verwisselbaar
 • 5 megapixel camera
 • Camera aan voorzijde met videochat functie (iChat)
 • Snellere wifi standaard
 • Ondersteuning voor HTML 5

Welk van deze geruchten waar zijn, zullen we waarschijnlijk wet en op 8 juni 2010, de dag dat Apple op het WWDC hoogstwaarschijnlijk de iPhone 4G gaat aankondigen. Volg tot die tijd hier het laatste iPhone 4G nieuws en schrijf je in op onze iPhone nieuwsbrief.

Apple iPhone 4G / HD conceptvideo:

Alle geruchten rondom iPhone 4G / iPhone HD samengevat:

Een franstalig blog heeft alle geruchten rondom de specificaties van de nieuwe iPhone 4G of 4GS samengevat in bovenstaande afbeelding.

Foto’s van de iPhone 4G / HD:

De volgende foto’s van de nieuwe Apple iPhone 4G doen op internet de ronde. Naar verwachting zal het uiterlijk van de 4G niet aanzienlijk veranderen, toch willen we je de volgende ontwerpen niet onthouden:

Heb jij meer informatie of geruchten over de nieuwe Apple iPhone 4G? Neem dan contact met ons op.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Danny Brand

  Bluetooth (bestandsoverdracht)
  Navigatie (point and turn)

 • Tijn

  “maar” een 3.2 mp camera ??? Er bestaan ondertussen al telefoons met veel meer dan dat, waarom maar een3.2 ????

 • Nils

  vraag dat aan gizmodo!

 • Jan

  vergeet de patenten van de afgelopen tijd niet.

  -dubbel scherm 1 hoofdscherm zoals het nu is, en 1 boven scherm om de tijd,sms,mail,voicemail te tonen in lockmode
  -geluidssensor die de ringtone aanpast aan omgevingsgeluid.
  – HSUPA, geen 3g dus, maar 3,5 of 4G

  persoonlijk denk ik
  5 mp camera en een 2mp camera voorop
  metalen behuizing
  iChat
  en de uitneembare batterij kan je denk ik wel vergeten bij Apple 😛

  Jan’

 • Jonas W.

  zieter leuk uit :p

 • Raybro

  Multitasken

 • Het zou me niks verbazen als apple met iets revolutionairs komt als een beamer ofzo, en, een ding zeker:
  De headphones van de nieuwe iPod shuffle worden er zeker in verwerkt.

 • vassili

  geen uitneembare batterij weet ik zkr..

 • Coen

  4G support voor de toekomst

  12.1 MP camera

  OLED

  video

 • Dennis

  Snap niet waarom er op de G3 niet al een camera aan de voorkant zit voor beeldbellen.
  is toch uigekauwde koek.

  Dennis

 • Dirk-Jan

  Een uitgebreidde radiofunctie lijkt me wel handig

 • Vincent

  Ik vind hem echt lelijk. Zo “vierkant”.
  Ze kunnen het beter houden bij het formaat/design wat ze nu hebben, en dan de functies gewoon uitbreiden (8 MP camera, Stereo Bluetooth, Camera voor beeldbellen, uitneembare batterij, betere speakers, etc.)

 • Dennis

  3.2 megapixel is voor een iphone erg veel en daar zal de kwaliteit dan wel echt super van zijn. Het wil niet zeggen dat hoe meer megapixel hoe beter de foto, integendeel is het zo dat meer megapixel ervoor kan zorgen dat de foto onduidelijker wordt, omdat de meeste schermen geen 10 megapixel kan weergeven. (bijv.)

 • Benz

  Wat denken jullie. Komt de Iphone 4G naar T-mobile??

 • Dustin

  @Dennis

  De meeste schermpjes kunnen nog geen 1MP weergeven (1280×1024 = 1.3MP) maar dat dat niet kan geeft niets aan dat het die foto’s niet kan maken. Een telefoon met HMDI (max 2.2MP toch?) kan dat zelf niet weergeven maar wel op een TV.

 • Cirno9

  Een kleine lens en veel mpx kan geen mooie scherpe fotos maken, en vooral dat de ccd heel klein moet gemaakt worden, loopt het eerder uit tot een wazige ruizige camera

 • Jorg

  Is er al iets bekend over wanneer de 4g uitkomt? Mijn abbonement loopt op 3 oktober af… en had gehoopt dan een nieuwe iphone icm een nieuw abbonement af te sluiten… Is dit haalbaar denken jullie?

 • NiPhoned

  De nieuwe iPhone zal waarschijnlijk iPhone Video gaan heten en komt waarschijnlijk uit binnen enkele weken. Dus je mag op je twee oren slapen. 🙂

 • Jorg

  Oke, dat is fijn om te horen! De speculaties en geruchten zijn dus wel echt waar… er komt dus een nieuwe iphone? Ik heb namelijk nog nergens kunnen lezen dat het echt zo is… 🙂

 • Maarten

  Zooooo! Real GPS, 3,2 mp camera, notification light, webcam… Eeeh, en wat is nieuw???

  Apple heeft wel mooi gelikte spulletjes, maar ze lopen ongelofelijk achter met de WERKELIJKE nieuwe snufjes… Heb een Iphone gehad en nu een HTC Hero en ik vind de Hero 100x geavanceerder en vernieuwender! En wat bij mij de doorslag gaf, VRIJHEID!

  Ach, wat ze ook uitbrengen, ik koop het toch nooit meer. Je blijft hun marionette poppetje met die !@#$% Itunes.

 • Thomas11NL

  @Maarten,

  Waar heb je die ”vrijheid” voor nodig dan? hier ben ik wel benieuwd naar aangezien ik gewoon alles met mn iphone kan dmv een jailbreak.

  ook snap ik niet wat er mis is met itunes, bij mij werkt het geweldig (heb wel een macbook)

  gr

 • Bese
  mensen
  er
  kom
  geen
  iphone 4g mr

 • Manon

  @Rik

  Niet?

 • De iphone 4g zal een 5mp camera krijgen, apple heeft OmniVision de opdracht gegeven om 40 a 50 miljoen camera’s te leveren van 5mp voor de 4g

 • Wat een lelijk ding !
  Denken jullie nu echt dat dit de 4g van de iphone word ?
  Get a life voor de gene die dit heeft ontworpen, dit is FAKE !

 • Anoniem

  Ik ga niet vernoemen wat mijn bronnen zijn maar enkele zaken zijn correct:
  *Inderdaad uitneembare accu met verlengde levensduur
  *OLED scherm (maar verwacht niet dezelfde kwaliteit als wat er nu voor TV’s wordt ontwikkeld)
  *Snellere processor, groter intern geheugen en ook grotere interne opslag
  *4G inderdaad
  *Camera zal iets worden verbeterd, echter, hier ligt de focus niet meer op. Apple wil zich richten op innoverende zaken
  *Degene die begon over een beamer functie: je zit er eng dichtbij. Hierover zal meer duidelijk worden op de presentatie in April
  *Design zoals hier vermeldt is fake
  *Enkele van de innovatieve functies hebben betrekking op video navigatie mbh van een Google Streetview variant (de exacte details zijn niet bekend, waarschijnlijk gaat dit om pijlen op daadwerkelijke foto’s ipv graphics). Verder kunnen we verwachten dat het aantal standaard geïnstalleerde apps toeneemt met een factor 2,5 en dat veel van de functies verder worden aangepast om instellingen gemakkelijker te maken (deze laatste zal via een firmware voor alle iPhones beschikbaar komen).
  *Voor de iPhone 4G wordt een compleet nieuwe browser ontworpen.
  *Functies om live TV te kijken en om TV op te slaan (hier hebben we in NL helaas niks aan gezien kabelaars)
  *Nieuwe functies om media te streamen naar de iPhone
  *Nieuw businessmodel voor enkele apps als test: betalen per keer dat je gebruikt (variërend tussen €0,01 en €0,03)
  *Apple zal vaker, maar kleinere firmware updates uit gaan brengen.
  *Tot slot: Apple wil onderzoeken of in de toekomst dmv Firmware updates een soort verkapte ‘E-reader’ mogelijk is. Zoals we allemaal weten is backlight hetgeen de ogen moe maakt, wat wordt opgelost door E-inkt. Met behulp van het OLED scherm en nieuwe softwarematige aanpassingen hoopt Apple een vergelijkbaar effect te krijgen (dit zou een van de grote primeurs worden ten opzichte van de Android)

 • Pingback: Gerucht: Nieuwe iPhone krijgt aanraakgevoelige achterkant - iPhoned.nl()

 • Dammas

  Ik dacht dat 4G phones gebruik zouden maken van LTE.

 • Pete

  Die persoon die zich anoniem noemt hangt wel heel erg de interessante wijsneus uit. Ik vermeld niet wat mijn bronnen zijn …. Je bent vast heeeeeel belangrijk en krijgt zeker een harde plasser bij het plaatsen van zulke berichten?

 • Frank

  ‘t Maakt niet uit of hij belangrijk is of niet. Hij heeft op veel opzichten gelijk, er waren mensen in eerdere comments die zeiden dat Apple nooit een uitneembare accu zouden plaatsen en Anoniem zij van wel. Hij of zij heeft wat betreft dit al gelijk, volgens een nieuwe EU wet moeten alle apparaten een uitneembare batterij hebben en aangezien EU een groot deel van hun markt is moeten ze zich hier wel aan aanpassen.

 • J

  Het onderste voorbeeld deed ook al te ronde bij de lancering van 2009, beetje jammer

 • Ron

  Ben benieuwd vanaf wanneer wij hier in NL over de 4g(S) kunnen beschikken…

 • jelle

  ik baal als een stekker kan in maart mijn abo vernieuwen.
  maar de 4g komt pas in juni uit wil wel wachten maar dat word dus erg zwaar! had me er net overheen gezet dat ik een abo van 2 jaar moest nemen met de 3gs, en als ik dan ook de 3gs pak moet ik weer 2 jaar wachten en tegen die tijd is de 6g uit!!!!

  what to do

 • mike

  @jelle
  ik heb soortgelijk probleem, ik kan/ moet mijn abonnement verlengen bij t-mobile, maar nu lees ik dat er een nieuwe iphone uitkomt over 4/5 maanden… ik wou een 3gs, maar nu moet ik ff kijken of ik niet ff een half jaar pre-paid kan doorgaan op me oude mobiel.. ALS er iig een nieuwe iphone uitkomt, dan zou het het wel waard zijn, als tie niet uitkomt.. dan is t balen

 • Davey

  Hoi iedereen,

  ik ben afgelopen week gebeld door tmobile. En als goedmaker heb ik de mogelijkheid om direct over te stappen op de iPhone 3GS. Ik zei de vrouw dat ik diverse geruchten had gelezen over de iPhone 4G. Waarop ze antwoorden: dat is nog niet precies duidelijk, de accu schijnt erg slecht te zijn waardoor wij nog geen zekerheid hebben om de nieuwe iPhone te verkopen.

  Ik wil de 4g erg graag hebben net als de rest van de huidige iPhone gebruikers… Mijn Abbo loopt af op 15 juli 2010.

  Tot die tijd word het denk ik afwachten op de Apple persconferentie in ergens april.

  Gr. Davey

 • mark

  qoute:

  maar nu moet ik ff kijken of ik niet ff een half jaar pre-paid kan doorgaan op me oude mobiel.. ALS er iig een nieuwe iphone uitkomt, dan zou het het wel waard zijn, als tie niet uitkomt.. dan is t balen

  ooit gedacht aan ben? abbonement met 1 maand opzeg termijn 😉

  dat zal iig voor mij volgende maad de optie worden… prepaid wordt mij toch te duur 🙂 die maanden

 • thijs medemblik

  pfff wat een nurt die gast van het laatste commentaar maar ik kan niet wachten op een 4g toestel ik heb nu nog een 3g en als de 4g er is koop ik hem echt direct!

  t zal afw88 zijn tot april dan weten we meer voor die tijd zijn de meeste dingen die je hoor fake aangezien apple altijd erg goed is in het geheim houden van dat soort info

  en nog even een ding apple is echt de beste al die andere flut merken(ja ik heb er veel gehad) kunnen niet tippen aan de iphone.

  nokia is traag htc werkt voor geen ene moer(windows mobile he)

  gr thijs

 • Bla

  Dat onderste plaatje bestond al voordat de 3gs uitkwam. Kan dus nooit echt zijn.

 • Joop

  Ik hoop dat de nieuwe Iphone minder “SAR” (Specific absorption rate)waarden produceert dan zijn voorgangers. Want mijn gezondheid is belangrijker dan het hebben van een Iphone. De nieuwe Iphone mag dus niet meer dan 0,6 W/kg SAR produceren.

  Zie voor meer info over SAR de website http://en.wikipedia.org/wiki/Specific_absorption_rate

 • HiDoS_030

  Wow, oké dit is gewoon te cool voor woorden. Ik wil een iPhone 3Gs kopen maar dit, dit is echt beter!

 • rubin

  he ik wil graag een iphone kopen die gs is wel mooi en goed maar ik weet niet of ik nou op de nieuwe moet wachten wat lijkt jullie het best

 • Pingback: Apple iPhone 4G concept | Freshgadgets.nl()

 • tim

  hoe duur is een iphone stuur mailtje

 • huseyinboylas

  geachte Meneer,of Mevrouw ik heb een veroek aan u als dee iphone 4 g in nederlad verkrijg baar is.Dan heb ik wel een belangstelling.
  En de prijs wil ik graag weten hoeveel he kost.
  Met vriendelijke groet huseyin.boylas.

 • Bill Gates

  Als je abbo nu afloopt, en je wilt zo nodig wachten tot de zogenaamde 4g, hoef je helemaal niet over te gaan op prepaid hoor. Sinds jaar en dag wordt je abbo nog maar met 1 maand stilzwijgend verlengd dus kan je postpaid doorgaan totdat de ‘4g’ er is. Scheelt je ook weer aansluitkosten van +/- 25 eu.

 • Aysow

  Ja ik wou ook de 3gs halen, maar wacht nu op de nieuwe.
  Ik wil graag weten wat de prijs is van de nieuwe iphone.

 • Kan je ook pingen op de nieuwe iphone 4G? Dat zou wel handig zijn.

 • Ridalho

  Ik laat mij verassen door Apple….

 • ik ga halen gast

 • Neos

  Ik snap de hype niet. Wanneer komt apple nu eens met een echte vernieuwing ipv het wiel steeds opnieuw uit te vinden en claimen dat het van hen afkomt

 • Anoniem

  wat zou de richtprijs dan niet zijn?
  met zo gezegd zoveel verbeteringen kan het toch bijna niet anders da deze nieuwe toch wel heel wat gaat kosten? of ben ik hierin mis?

 • Rostrum

  Een uitneembare accu?! Hahahaha, bij Apple is het all about intergratie en innovatie. Zij vinden het al erg genoeg dat er knoppen en slots aan en in zitten. Dus een uitneembare accu kun je wel vergeten. Die LED techniek zit er dik in net zoals 4G. Ik denk niet dat het uiterlijk heel veel zal veranderen, maar een scherm met (bijna) geen randen is, denk ik wel, voor heel veel manufacturers, een streefpunt. De filosofie van apple is ook dat ze het zo simpel mogelijk willen. Dit zijn alleen maar waarschijnlijke voorspellingen, dus geen feiten, zoals sommige sukkels wel denken van hun eigen point of view!

 • Bengyonair

  @rostrum
  verwisselbare accu/batt is een must..
  Europese regel..
  Iphone 3g(s) is er tussen door geglipt
  4g(s) zal hier niet mee door de apk komen
  gr

 • Djos

  Persconferentie van Apple in april, is daar al een juiste datum van ?

 • Har

  Ja 1 april. Kikker in je bil xD

 • joel

  rumours, rumours, rumours

  ill just wait and see what apple will come up with!

 • Lekker apple-tje

  I pod with you
  I touch with you
  I phone with you
  I pad with you

  I’ll wait for you

 • Seaniboy

  Ik heb precies hetzelfde “probleem”. Mijn abo loopt ook af rond Juni, dus ik ben echt héél erg benieuwd naar April…

 • Pingback: Erwin van Schendel's Blog()

 • BarCode
 • Pingback: Geen nieuwe iPhone dankzij Gizmodo? - iPhone - Lees iPhoned.nl()

 • Dinges

  Het zou best kunnen dat de prijs niet veel hoger wordt.
  Dat is al eens eerder gebeurd, toen er een hele nieuwe iMac uitkwam.
  Die prijs was lager dan die van de vorige.
  Zo ook bij de PlayStation Slim.

 • Lieke

  Achterkant van glas? ehh nee? dat is helemaal niet wat die gast zei.

 • M&M

  Misschien zouden ze al kunnen beginnen met eindelijk ondersteuning te bieden voor FLASH-elementen op websites… Want dat is nu wel echt triestig aan het worden…

 • Sander Tamaëla

  Flash wil je echt niet op een touch screen, daar is het niet voor ontwikkeld en dat gaat ook echt niet werken. Wat dat betreft ben ik blij dat Apple de weg voor HTML 5 en de < video >-tag vrij heeft gemaakt.

 • Jongens jongens jongens,

  Denken jullie nou echt dat apple, de koning, keizer en admiraal in 1 van de geruchten en de marketing, openlijk gaat aangeven dat ze een prototype kwijt zijn en deze terug willen? Wederom een heerlijke stunt van apple waar iedereen in trapt. Ik moet het nog zien. Ik gok dat de 4g of HD er hetzelfde uit zal zien qua design als de 3gs. Misschien ander achterkantje maar verder gelijk. Over functies ga ik niet speculeren. Dat zie ik wel. Ik loop nu nog met de 1e ipnone uit amerika en ben al een aantal maanden abonnement vrij. Maar ik wacht rustig af op dit nieuwe hebbedingetje.

 • chatman

  godsamme ik begin echt een itard straks te worden…

 • Nataz

  Ik had deze week de KPN/Hi aan de lijn, waar ik informeerde naar mijn ABO omdat ik de 4g wil in oktober (dan loopt mn abo af.) KPN wist zowaar te vertellen dat het 1jaar contract tussen Apple en T-mobile afloopt medio juli ongeveer, en dat het zowat 100 % zeker is dat KPN het contract over gaat nemen van T-mobile. Dit betekent volgens KPN dat zij dus de 4G gaan verkopen, en niet T-mobile..

 • Pingback: iPhone HD komt eraan - iPhone - Lees iPhoned.nl()

 • Piet

  @ nataz..

  Beetje raar zo’n 1 jarig contract als de deal inmiddels al 2 jaar lang bezig is. Volgens mij lult KPN een beetje uit z’n nek en baalt het er gewoon van dat T-mobile de deal destijds heeft gesloten. Heb T-mobile aan de lijn gehad en gaf aan dat hier niks van waar is (weet natuurlijk niet of dit de waarheid is) en liet stiekem ook doorschemeren dat zij hem in juni/juli verwachten te releasen in Nederland.

 • The Boss

  Mensen, mensen, mensen!
  Laten we elkaar niet gek maken.
  Waarom zou Apple de succesvolle iPhone ingrijpend wijzigen kwa vormgeving? In Juni/Juli 2007 werd de iPhone geintroduceerd met 8 GB.
  In Juni/Juli 2008 met een versnelde versie en wat meer opties.
  In Juni/Juli 2009 met 16 of 32 GB en de technische specificaties wat aangepast. Maar al die jaren is de (succesvolle) vormgeving hetzelfde gebleven!
  Dus in Juni/Juli van dit jaar komt er gewoon weer een wat snellere, verbeterde iPhone op de markt met 64 GB, maar met gewoon dezelfde vormgeving als de voorgaande jaren. Dus laat je niks wijsmaken, appletjes!

 • HTC

  Ik had een iPhone 3GS maar was kapot gegaan, toen ha dik een HTC HD2 gekocht
  vind de HTC echt beter !!
  geen Apple meer voor mij vind het nix meer
  behalve de macbooks

 • Freek

  Ik snap niet waarom iedereen loopt te klagen over het ”maar 3,2mp potentieel feit”, alsof je betere foto’s kunt maken met een 8mp cameratje. Het blijft een telefoon waar altijd een kleine rotlens in word gepropt, of dat nu 3,2 of 8mp is, de foto’s die er uit rollen zullen bij beide resoluties niet de beste zijn. En hoeveel mensen printen hun met mobiel gemaakte foto’s uit op poster formaat?

 • thijs medemblik

  @ HTC ik kan het me niet voorstellen dat je een htc beter of gemakkelijker vind ik heb zeker 100 telefoons gehad en nu ik een iphone heb wil ik echt nooit meer anders! vanaf de eerste dag dat ik hem had was alles zo vanzelf sprekend echt heerlijk gewoon waarom denk je dat de iphone als enige telefoon ter wereld zonder een gebruiksaanwijzing word geleverd?

  Ik zeg zeker niet dat het niet kan dat je een HTC beter vind hoor zeker niet want meningen verschillen nou een maal maar ik kan je wel vertellen als de nieuwe iphone uitkomt sta ik weer vooraan in de rij!

  is de persconverentie van april al geweest weet iemand dat? ik kan nergens een filmpje of iets vinden dus als iemand een link heeft graag!

  Gr thijs

 • Dennis

  90% van het web gebruikt flash waarom zou apple het als enige niet ondersteunen???

 • Realist

  Zoals Rostrum al zegt, verwisselbare accu… lol… EU wet, rofl
  Deze wet is alleen toepasbaar op nieuwe producten, niet op upgrades! Naar mijn inziens wordt dit een 3GS pro of + . Met hetzelfde jasje alleen sneller, meer pixels (concureren met HTC HD2)en meer opslag.

 • Nelis de pelis

  kan iemand me vertellen wanneer de nieuwe iphone in mijn broekzak kan zitten?

  kusjes

 • Pete

  Ik ga morgen gewoon een 3gs 16gb origineel simlockvrij halen. Vervolgens verpats ik die wel weer als de 4g uitkomt.
  Ik zit gewoon bij tmobile EN mijn abonnement loopt af. Kan dus heerlijk achterover leunen en afwachten wie deu 4g krijgt. (misschien hoop ik wel een beetje dat ik hierdoor weer bij KPN terugkom) Tmobile had de iphone maar verder …..

 • Luciano

  Weet iemand de prijs van de nieuwe iphone?

 • iPhone 4G HD: en god zag dat het goed was…

  De prijs van de nieuwe iPhone 4G HD zal 0 euro bedragen. Voor het abonnement betaal je dan wel 500 euro per jaar.

  Verder vindt ik dat het conceptontwerp (zie Gizmodo site) van de (mogelijk) nieuwe iPhone 4G HD er zakelijker, volwassener uit ziet. Hiermee boort Apple nieuwe doelgroepen aan. Persoonlijk vindt ik deze vormgeving erg mooi.

  Zodra hij er is, koop ik hem. Steve Jobs and his team did a good job!

 • cherry

  3D dat zou pas wat zijn hahaha

 • Annemarie

  Nou op de site van Apple is er geen woord over gerept.
  En wat dacht je van de site van nieuwemobiel.nl??
  Zelfs daar staat hij er niet tussen… ik moet het allemaal maar eens zien. Mijn abo kan ik eind juni verlengen… zal wel een jaar wachten zijn voor deze 4g versie uitkomt

 • Mike de Groot

  Ik denk dat apple eens moet gaan kijken naar apps buiten om hun apple database, Ik ben blij dat ik mijn 2 jaar er op heb zitten van mijn abbo, en kies nu toch voor de nieuwe HTC , omdat je hier alles op kunt draaien qua apps en Niet vast zit aan itunes en apple progs. Daarbij is de HTC ook sneller 🙂 .

 • Pingback: Succesvol groeien()

 • Pascal

  Verschrikkelijk vet!!!
  Bye Bye Bye NOKIA…..NOKIA WHOOOOOOOO…..

 • Marc

  Ik begreep van iemand dat de nieuwe Iphone 4 ook ANT technoly aan boord zou hebben en dus data kan ontvangen van bijvoorbeeld Garmin horloges. Kan iemand dit bevestigen ?

 • Pingback: Brand New Attitude()

 • niemand kan beter kopen, dan zien hun van zelf wel, dat hun design moeten aanpassen + prijzen.

 • Ben

  Belangrijke zaken zijn: goede dekking, stabiel netwerk dat zakelijk te gebruiken is, betrouwbare verbinding, snelle internet verbinding.
  Dus byebye Nokia??? Alleen als Apple eens slim wordt en de Iphone op alle netwerken toestaat, weg met dat idiote T-Mobile Monopolie. Hun netwerk is crap, regelrechte crap, leuk voor de gadgetfreaks, maar totaly useless als je een stabiel en betrouwbaar netwerk nodig hebt.

  Geen Iphone voor mij, ik weiger slaaf te worden van T-Mobile alleen maar om een mobieltje.

  DAT wordt bedoelt met vrijheid.

  Apples might taste good, but be honest, nobody enjoys the core.

 • Pingback: Iphone Informatie » » iPhone 4 Specificaties()

 • Pingback: CELLPHONE MAGAZINE (BETA)()

 • Pingback: iPhone 5 lijkt mogelijk op iPhone 4()

 • vind het echt een ongelooflijke iphone, de beste tot nu toe met het batterij duur.