Placeholder
Redactie

iphone t-mobileWil jij de iPhone 3G als één van de eerste in je bezit krijgen? Dat kan! Je kunt in de nacht van 10 op 11 juli wachten op de Lijnbaan in Rotterdam. De Apple iPhone 3G zal daar voor het eerst in Nederland verkrijgbaar zijn. (Zie ook iPhone T-Mobile.)

T-Mobile heeft nu ook duidelijkheid gegeven over waar de iPhone 3G vanaf dat moment te koop zal zijn. De Apple iPhone zal zowieso in de tachtig winkels van de operator zelf, maar ook bij Apple Premium Resellers, Belcompany, The Phone House, Mediamarkt en bij Saturn. Ook is de Apple iPhone natuurlijk online te koop via de website van T-Mobile.

Op de midnight sale in Rotterdam worden veel Apple iPhone fans verwacht. Zij zullen de Apple iPhone 3G zo snel mogelijk in hun bezit willen hebben. Tijdens deze nachtverkoop zijn er 500 Apple iPhone’s beschikbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • sebastiaan

  Wat mij nog niet duidelijk is is alleen, kan ik met een abbo van t-mobile verlengen met de iphone (en bijbehorende abbo)?

 • @ Sebastiaan

  misschien is het mogelijk met bijbetaling. Ik denk dat je dat het beste bij de t-mobile klantenservice kunt vragen of even langs gaan bij één van de shops.

 • aTOMic

  ik zou graag naar rotterdam willen gaan…
  Maar helaas moet ik die avond werken..

  Sebastiaan het is trouwens moggelijk om je abbo te verlengen met een iphone en bijbehorende abbo… Ik heb dit nagevraagd bij t-mobile omdat ik dit zelf ook ga doen!