Placeholder
Redactie

iphone 3gVandaag zijn er op de site van ‘XSKN’, een fabrikant van Apple accesoires, een aantal afbeeldingen verschenen waarvan wordt vermoed dat het de nieuwe Apple iPhone 3G is….

Update: het blijkt een hoesje voor de iPhone te zijn…. 

Hieronder zie je de plaatjes van de mogelijke opvolger van de huidige iPhone:

iphone 3g

Eerder werd bekend dat Apple al verschillende partijen heeft geïnformeerd over de specificaties en de afmetingen van de iPhone 3G (ook wel bekend als iPhone 2).

Update: Het lijkt te gaan om een hoesje voor de iPhone, helaas dus niet de 3G versie….. zie screenshot (thx. Fluffy, Jonathan)

Wil je een iPhone 3G?

De iPhone 3G zal naar verwachting op het Worldwide Developers Conference in San Francisco op 9 juni aanstaande worden gepresenteerd.

Schrijf je nu in voor de Apple iPhone voorregistratie actie, wij informeren je dan direct over de officiële introductie van de iPhone in Nederland. Je ontvangt interessante aanbiedingen en nieuwtjes en maakt kans om een iPhone te winnen!

Bronnen:

Engadget.com
XSKN.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Misschien is het handig om er bij te vermelden dat het zeer waarschijnlijk gaat om een hoesje/cover van de nieuwe iPhone. Bovendien zijn het geen foto’s maar artist impressions. De nieuwe iPhone is inderdaad een stukje dikker, maar niet zó dik als op de afbeelding te zien is -kijk maar eens naar de dikte van het hoesje op het zij-aanzicht, op de plek waar de mute-knop (?) zit.

  Just my €0,02
  Fluffy

 • Als dit de nieuwe iPhone is (dat witte) dan hoef ik dei niet hoor. Die ik nu heb is veeel beter (vind ik)..

  ook al ondersteunt het een aantal dingen niet.

 • maarten

  ben je gek, die bolle achterkant is te lelijk voor woorden… doe mij dan maar de “oude” versie!!