Apple introduceert nieuwe applicatie-pagina’s
Redactie

Iedereen die vanochtend in de iTunes Store naar een applicatie heeft gezocht, heeft gezien dat Apple een nieuw design voor de applicatie-pagina’s heeft geïntroduceerd. De opmaak van deze pagina’s lijkt nu meer op die van de mobiele App Store. Het systeem voor de screenshots is bijvoorbeeld erg veranderd. Voorheen zag je maar één screenshot per keer, maar nu zijn de screenshots in een apart vlak met scrollbalkje geplaatst. Hierdoor kan je makkelijker alle screenshots bekijken.

Dynamisch

De pagina’s zien er op dit moment veel dynamischer uit dan voorheen. Er zijn minder lijstjes met links aanwezig, waardoor je minder het gevoel hebt dat je op een internet pagina aanwezig bent. De vlakken waarin je kan scrollen zien er erg mooi uit, en voelen gelijk heel natuurlijk aan.

iTunes 9

Sinds de introductie van iTunes 9 is de iTunes Store geheel vernieuwd volgens Apple. Helaas was de winkel in het begin niet zoveel anders als daarvoor, maar door de bovenstaande verandering lijkt het doel nu pas bereikt te zijn. Zouden er nog meer veranderingen worden doorgevoerd?

Het nieuwe design van de pagina’s zie je vanzelf als je een applicatie opzoekt in de iTunes Store.

Bron: iPhone Alley

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.