Apple houdt iPad-event op 2 maart

Apple heeft vanavond uitnodigingen naar een aantal grote blogs gestuurd voor aanstaande woensdag 2 maart. Op deze dag zal het een keynote houden met betrekking tot de iPad 2. Het event wordt georganiseerd in het Yerba Buena Center in San Francisco om 10:00 uur lokale tijd (19:00 uur Nederlandse tijd). Als Apple een groot product gaat aankondigen waar veel pers bij uitgenodigd is wordt deze meestal gehouden in deze evenementenhal. Bij kleinere aankondigingen is het hoofdkwartier van Apple zelf het toneel.

Uit het plaatje bij de uitnodiging blijkt dat de keynote over de iPad 2 zal gaan. Je ziet namelijk een kalender-icoon met een 2 erop. Deze 2 kan slaan op de datum van het evenement (2 maart), maar ook op de iPad 2.

Apple heeft vorig jaar met de iPad de tabletwereld gedomineerd en kijkend naar de titel van de uitnodiging denkt het dat weer te gaan doen met de iPad 2.

Come see what 2011 will be the year of.

De keynote zal waarschijnlijk gepresenteerd worden door Phil Schiller. Hij nam dit ook over van Jobs toen deze eerder met ziekteverlof was. Doorgaans wisselt hij af met medewerkers zoals Tim Cook en Scott Forstall die specifieker iets gaan uitleggen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.